Brzo do majstora

Slični upiti

Bravarski i limarski radovi

Bravarski i limarski radovi

Bravarija, građevinska limarija, sve vrste inox proizvoda, metalne konstrukcije i sl.

Građevinski radovi nadogradnje nadstrešnice

1). Trebam ponudu za građevinske radove nadogradnje nadstrešnice iznad ulaznih vrata i zamjenu postojećeg pokrova. Nadstrešnicu iznad ulaznih vrata potrebno je nadograditi dodatnom konstrukcijom i pokrovom tako da moj dio parcele (do zidića) bude zaštićen od kapanja vode iz susjednog žlijeba.
Zbog tog kapanja vode mi se neprestano vlaži zid, što se može jasno vidjeti na drugoj fotografiji. Dakle, ideja je da voda iz susjednog žlijeba kapa na nadograđeni dio konstrukcije i slijeva se dalje od zida.
2). Zamjena pokrova nadstrešnice površine 15 m2. Ovdje bi trebalo zamijeniti pokrov nadstrešnice (~15 m2) koji je oštećen uslijed tuče.
3). Zamjena pokrova nadstrešnice iznad ulaznih vrata spremišta. Ovdje bi također trebalo zamijeniti pokrov nadstrešnice koji je oštećen uslijed tuče.
U ponudi molim navesti:
1) cijenu izrade sa svim troškovima
2) početak obavljanja radova ukoliko dogovorimo posao (broj dana od prihvaćanja ponude)
3) rok izrade (broj radnih dana od početka izvođenja radova)
4) garantni rok

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: građevinski radovi nadogradnje nadstrešnice

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom