Brzo do majstora

Slični upiti

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

dizajn i izrada kuhinja i namještaja po mjeri, izrada kupaonskog namještaja

Izrada kupaonskih ormarića

Tražim majstora za izradu 2 kupaonska ormarića po mjeri. Razlika je samo u njihovoj širini. U principu se sastoje od gornje ploče i dvije ladice - sve skupa visine cca 40 cm. Ručke sam gledala u Ikei-Blankett. Ako smatrate da ne bi bile ok za kupaonicu, otvorena sam za ostale prijedloge. Rade se dva ormarića, za muški i ženski toalet. Zid u ženskom je dug 217 cm, a u muškom 180 cm.
Materijal koji bi nam odgovarao je breza Mainau ili hrast Bordolino natur iz Elgrada.
Problem je zid, koji je od knaufa - jednostruki, bez ploče sa stražnje strane na koju bi se dodatno učvrstio ormarić. Ako smatrate da ormarić nije moguće pričvrstiti na zid naknadno ćemo dogovoriti opciju nogica.
Ukoliko ste zainteresirani za posao, molim vas da mi povratno pošaljete mail na koji odgovaram skicom željenog elementa i fotografijama prostora.

Lokacija: Sv. Ivan Zelina

Zagrebačka županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: izrada kupaonskih ormarića

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom