Brzo do majstora

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Kamenorezački radovi

Izvadak iz troškovnika:
Kamenarske radove treba izvesti iz prvoklasnog materijala prema opisu u troškovniku, shemama i detaljnim nacrtima te uputama projektanata (ukoliko nije nešto jasno iz detalja, odnosno troškovnika), te u skladu s postojećim propisima i standardima:
Tehnički uvjet za oblaganje kamenim pločama (prirodni kamen). HRN U.F7 010.
Ploče za oblaganje zidova i podova:
oblik, dimenzije i klasifikacija HRN B.B3.200.
Cement mora odgovarati odredbama HRN B.C1 010,011 i 015
Upotrijebljeni kamen mora biti zdrav, bez grešaka i jednolične strukture. Loše obrađeni, oštećeni i napukli dijelovi ne smiju se ugrađivati. Sve vidljive površine obraditi prema opisu u troškovniku.
Obračun se vrši prema postojećim normama za izvođenje završnih radova u građevinarstvu TU-VII i GN-IX.
Jedinična cijena treba obuhvaćati:
- uzimanje mjera za izvođenje i obračun, uključujući i korištenje mjernih aparata i davanje radne snage
- dovođenje vode i struje od priključka na gradilištu koji daje naručitelj do mjesta korištenja,
- eventualna izrada uzoraka,
- korištenje strojeva i goriva
- isporuka pogonskog materijala
- osvjetljivanje, čišćenja i grijanja prostorija
- davanje potrebnih uzoraka
- čišćenje i pripremu podloge
- izravnjavanje manjih neravnina i oštećenja podloge
- poduzimanje svih mjera zaštite i sigurnosti po zaštiti na radu i dr. propisima
- poduzimanje mjera za zaštitu radova od vremena primopredaje radova
- popravak štete na svojim i tuđim radovima Gotove radove izvođač je obavezan predati naručitelju potpuno očišćene od morta ili drugih ostataka i prema potrebi i oprane. Razne otpatke, te suvišne ploče i drugi materijal, koji su preostali od radova, izvođač je obavezan ukloniti sa zgrade i gradilišta.
Nedostatke koji se prigodom predaje naručitelju utvrde na pojedinim radovima, a koji su proistekli pri radu samog izvođača ovih radova, izvođač mora stručno popraviti i dovesti u ispravno stanje u određenom roku.
Ponuđač je dužan u ponudi navesti koju vrstu kamena nudi, odnosno prije ponude dužan je prethodno se dogovoriti sa projektantom.

1.
Dobava i postava ploča od poliranog kamena d=2 cm, širine do 20 cm sa utorom, kao prozorske klupčice i poklopnice parapeta terasa. Obračun po m1 ploče.
m1 39.20

2. Dobava i postava u cementnom mortu kamenih pragova debljine 3 cm i skošenih rubova na ulaznim vratima stanova. Obračun po komadu postavljenog praga.
kom 5.00

3. Dobava i postava u cementnom mortu kamenih pragova debljine 2 cm na balkonskim vratima. Obračun po m1 postavljenog praga.
m1 10.80

4. Dobava i postava stubišnih nagaznih (d=3 cm) i čeonih (d=2 cm) umjetnog kamena po izboru projektanta, u cementnom mortu 1:2. Obračun po komadu prema prosječnim veličinama. Veličina i oblik prema izvedbenim nacrtima i detaljima.
a) nagazne 31/105/3 - kom 43.00
b) čeone 17/105/2 - kom 49.00
5. Dobava i postava protukliznih pločica od umjetnog kamena ulaznom hodniku i podestima svake etaže. Pločice se postavljaju na sloj cementnog morta debljine 5 cm. Dimenzije i ton pločice po izboru projektanata. Obračun po m2 gotovog poda.
m2 18.00
6. Dobava i postava sockla, kaskadno na stubišnim krakovima i ravno na ulazu, podestima i među podestima, od umjetnog kamena, visine 10 cm. Obračun po m1 postavljenog sockla.
m1 50.20

Lokacija: Zadar

Zadarska županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: kamenorezački radovi

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom