Brzo do majstora

Slični upiti

Instalaterski radovi

Instalaterski radovi

struja, voda, odvodnja, plin, grijanje, klimatizacija...

Obnova i uređenje kuhinje i kupaonice

U stanu na četvrtom katu (peterokatne zgrade bez lifta) namjeravamo obnoviti i urediti kuhinju i kupaonicu.
U kuhinji i kupaonici, koje su na sjeveroistočnom uglu zgrade i imaju zajednički pregradni zid, poptrebno je obaviti sljedeće radove:
1. Skinuti (srušiti) oko 15 m2 postojećih keramičkih zidnih pločica (4 m2 u kuhinji i 11 m2 u kupaonici),
2. Demontirati (maknuti) postojeću limenu (željeznu) kupaonsku kadu,
3. Demontirati zahodsku školjku i vodokotlić,
4. Demontirati postojeći kontrolni vodomjer u stanu i montirati novokupljeni vodomjer.
Nakon demontiranja i rušenja bit će potrebno obaviti sljedeće:
1. Premijestiti ili izraditi novu vodovodnu instalaciju za dvije mješalice vode (za kadu i lavabo),
2. Premijestiti ili nanovo izvesti 5 izljeva za otpadne vode (za sudoper, perilicu suđa, perilicu veša, kadu i lavabo),
3. Izvesti instalaciju za napajanje vodom protočnog bojlera ispod sudopera, perilice suđa, perilice veša i vodokotliča,
4. Premjestiti ili novopostaviti 6 utičnica struje (jednu trofaznu i 5 monofaznih),
5. Nači rješenje i riješiti obnovu i/ili popravak oko 2 m2 tzv. taraco-betonske podloge (poda) u kuhinji i kupaonici – jednakog dizajna postojećoj podlozi u tim prostorima,
6. Popraviti žbuku i fino obraditi 'gletati' oko 2 m2 zida u kuhinji,
7. Montirati (postaviti) novu zahodsku školjku i novi dvostepeni zahodski vodokotlić.
8. Razmotriti potrebu i smisao postavljanja sifona u kupaonici – do sada ga nije bilo. Ako je potreban i izvediv bez većih dodatnih radova.
Sve navedene radove te iznošenje i odvoz svog građevinskog otpada želimo ugovoriti po modelu 'ključ u ruke' s jednom pravnom osobom ili s jednim obrtnikom - koji će organizirati, izvesti te garantirati izvedene radove.
Kuhinja i kupaonica trebale bi (svakako bi trebale) biti spremne, do 15. siječnja ili najdalje do 18. siječnja), za postavljanje nove kuhinje, kupaonske kade, lavaboa u kupaonici i ostalog.
Dakle, radove bi valjalo izvesti u tjednu prije ili od 11. do 15. siječnja.
Napisana specifikacija radova može se mijenjati ako se u toku izvođenja radova otvore potrebe za promjenom. Nismo u posjedu provedbene građevinske dokumentacije stana.
Lijepo molim da pregledate sadržaj narudžbe te da mi mailom žurno odgovorite na pitanje:
Jeste li zainetesirani za ponuđeni posao i jeste li voljni doći pregledati i izmjeriti činjenično stanje, te žurno sastaviti i poslati (mailom ili drugačije) ponudu s troškovnikom radova?
Napomena:
Zidne keramičke pločice, WC školjku i vodokotlić nismo kupili. Također će biti potrebno kupiti i sve ostale materijale i opremu za specificirane radove. Prije kupnje čekamo kontakt i dogovor s izvođačem radova radi usaglašavanja načina i uvjeta kupnje.
Nova kuhinja, uređaji (bijela tehnika), lavabo, kada, mješalice, protočni bojler, kontrolni vodomjer i dr. već su kupljeni. Isporuku kuhinje čekamo, prema narudžbi, do 15. siječnja, a sve drugo kupljeno nalazi se u stanu.

Lokacija: Rijeka

Primorsko-goranska županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: obnova i uređenje kuhinje i kupaonice

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom