Politika privatnosti i uvjeti uporabe

MojMajstor je zaštićeni žig tvrtke Frenia j.d.o.o. Aplikacija i stranice MojMajstor.hr spajaju klijente i majstore te posebnu pažnju pridajemo prikupljenim osobnim podacima.

Želimo posebno istaknuti da Vaši osobni podaci neće biti nigdje javno objavljeni, bit će proslijeđeni ponuđačima usluga u svrhu realizacije upita i neće se koristiti u druge svrhe.

Kontakt i pitanja vezana za rad aplikacije, partnerskih web stranica ili za osobne podatke, brisanje istih ili bilo kakvo drugo objašnjenje je email adresa: info@mojmajstor.hr

Podaci koje prikupljamo

Uz tekst Vašeg upita kojeg je moguće upisati u mobilnoj aplikaciji MojMajstor ili na navedenim web stranicama prikupljano sljedeće podatke:
Ime i prezime, broj telefona, adresu e-pošte (email), opću ili detaljnu lokaciju na kojoj se traži realizacija usluge i priloge koje možete dostaviti uz upit.

Tekst Vašeg upita bit će javno objavljen na stranicama: mojmajstor.hr, pravimajstor.hr, trazimajstora.hr, trebamponudu.hr, krov.hr ali kako je gore navedeno Vaši osobni podaci bit će vidljivi samo registriranim ponuđačima usluga koji su korisnici mobilne aplikacije MojMajstor ili stranica PraviMajstor.hr.

Tekst upita premda je javno vidljiv ni na koji način nije moguće povezati s osobom koja ga je upisala i njenim osobnim podacima jer naročito pazimo da se u tekstu upita nigdje ne pojavljuje bilo koja informacija koja može povezati Vas i Vaš upit.

Brisanje osobnih podataka

Vaši osobni podaci zadržavaju se u našim bazama podataka 3 mjeseca, nakon toga će biti automatski obrisani. Prije isteka ovog roka vi možete u svakom trenu zatražiti obustavu uvida Vaših osobnih podataka ponuđačima usluga, odnosno zatražiti povlačenje privole.

Ako želite da prije isteka roka od 3 mjeseca Vaše osobne podatke obrišemo, možete to zatražiti na email adresu info@mojmajstor.hr

Potrebno je navesti broj upita za deaktivaciju. Broj upita je moguće vidjeti na detaljnom prikazu upita u aplikaciji MojMjastor, gore desno u vrhu zaslona, uz oznaku ID.

Ako smo Vam poslali email s obavijesti da je Vaš upit objavljen, u toj email poruci je navedena poveznica (link) na Vaš upit. Upisom te poveznice na našu email adresu također je moguće zatražiti deaktivaciju upita.

Tekst upita se ne briše odnosno ostaje javno vidljiv, no kako je navedeno, isti nikako nije moguće povezati s osobom koja ga je upisala.

Prikupljanje ponuda

Aplikacija MojMajstor kao i navedene partnerske stranice služe za spajanje klijenata i ponuđača usluga. Klijenti koji ostavljaju upit putem mobilne aplikacije ili partnerskih web stranica, nemaju nikakvu obavezu prihvatiti ponude koje će im dostaviti zainteresirani izvođači.

Odgovornost i obaveze tvrtke Frenia j.d.o.o.

Tvrtka Frenia j.d.o.o. vlasnik aplikacije MojMajstor i partnerskih stranica nema nikakvu odgovornost za eventualne sporove ili štetu koja može nastati realizacijom usluge između klijenta i ponuđača usluge. Osoba koja upisuje upit nema nikakvu obavezu prihvatiti suradnju na temelju pristigle ponude ili na temelju preporuka ako ih aplikacija ili partnerske stranice istaknu.

Prava i obaveze klijenata tražitelja usluga

Klijenti koji traže ponude obavezni su upisati točne osobne podatke te što je moguće preciznije opisati tekst upita u svrhu realizacije usluge.

Vaše pravo je u bilo kojem trenutku zatražiti obustavu prosljeđivanja osobnih podataka.

Nije dozvoljeno upisivati lažne upite, krive osobne podatke ili podatke drugih osoba.

Prava i obaveze ponuđača usluga

Ponuđači usluga nakon aktivacije pristupa imaju neograničene mogućnosti javljanja na upite koji su istaknuti u aplikaciji ili na partnerskim web stranicama.

Ponuđači usluga osobne podatke korisnika mogu koristiti isključivo za realizaciju tražene usluge a korisničke podatke nije dozvoljeno prosljeđivati trećim stranama te se svaka neovlaštena uporaba korisničkih podataka smatra kršenjem Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Rad aplikacije ili partnerskih stranica može biti predmetom ograničenja, odgode, i/ili drugih problema svojstvenih uporabi Interneta i elektroničkih komunikacija.

Moguće su greške u radu ili nedostupnost informacija. Suglasni ste da nemamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neugodnosti uzrokovane nemogućnošću pristupa ili uporabe aplikacije ili web stranica.‍ Slažete se da ćete usluge koristiti na vlastitu odgovornost, u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Odričemo se svih jamstava, izričitih ili posrednih, u vezi s uslugama i uporabom.‍ Ne dajemo nikakva jamstva ili izjave o točnosti ili potpunosti sadržaja usluga ili sadržaja bilo u aplikaciji MojMajstor ili na web stranicama koje se povezane s uslugama te nećemo preuzeti nikakvu odgovornost.‍