Brzo do majstora

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Skidanje Salonit ploča i izrada novog krova

Potrebna je demontaža manjeg krovišta vikend kućice - skidanje Salonit ploča i dotrajale drvene podkonstrukcije te izraditi novu drvenu podkonstrukciju, izolacija, prekrivanje krova limom s kamenim posipom, stavljanje oluka.
Radi se o montažnoj kućici Jelovica iz 70-ih godina. Nemam nacrte pa bez mjerenja ne znam, ali pretpostavljam da je nagib krova 20-25 stupnjeva, max 30, a sadašnja površina pod pločama maksimalno 25-30 m2. Treba skinuti staro i izvesti novo krovište u skladu s nosivosti montažnih zidova kućice (sendvič od gips ploča). Kućica ima terasu s koje se ulazi u nju, a koja se nalazi uzduž prednje strane kućice i površine je cca 6 - 7 m2. Terasu bi natkrili pa bi na tu stranu bilo potrebno proširiti krovište i staviti oluke za odvodnju vode s krova. Radi potrebne visine na terasi, kut krova bi se na tu stranu nešto smanjio. Prilažem foto kućice.
Trebam okvirne ponude, odnosno procjenu koštanja komplet usluge sa vašim materijalom kao i maksimalno trajanje radova.
Za dogovor oko točnih izmjera i izračuna javljam se odmah nakon što dobijem povoljnu ponudu / procjenu.

Lokacija: Klenovnik

Varaždinska županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: skidanje salonit ploča i izrada novog krova

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom