Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Slični upiti

Adaptacije i radovi u interijeru

Adaptacije i radovi u interijeru

soboslikarski radovi, knauf, spušteni stropovi, gletanje, ličenje, montaža i izrada kamina

Adaptacija garsonjere

Trebam ponudu za adaptaciju garsonjere koja ima 21 m2. Sastoji se od dvije prostorije: Dimenzije veće prostorije su 5,87 X 2-2,30 X 2 (s tim da su na jednom zidu vrata širine cca 70 cm).
U manjoj prostoriji dimenzije su 2,93 - 2,53 - 2,53 (na tom su zidu ulazna vrata) - 2,30 (na tom su zidu već spomenuta vrata širine cca 70 cm).
Malu prostoriju, koja je 7,4 m2, željela bih podijeliti na dva dijela tako da dobijem mini kuhinju i kupaonu. To podrazumijeva izgradnju zida na kojemu sam zamislila klizna vrata da se uštedi prostor. Zamislila sam da zid bude od knaufa i da se vrata uvlače u njega no nije nužno ako to diže cijenu. Mogu biti obična klizna vrata koja kližu uz zid, a zid, debljine cca 10 cm, može biti od nekog drugog meterijala koji se upotrebljava za to.
U garsonjeri nema vode i odvoda koje treba spojiti s hodnika gdje je nekad bila zajednička voda i WC. Udaljenost najbliže cijevi vode je oko 2 m od ulaza u stan, a odvoda oko 2,5 m. WC treba razbiti da se stan spoji na vodu-odvod (naravno nakon toga opet vratit školjku, vodokotlić, i to nove jer je ove nemoguće iskoristit). Problem može biti ako cijev odvoda iz stana bude niže od cijevi odvoda na koju se spaja jer onda treba namontirat nešto (ne znam kako se zove) što diže cijenu, no to se ne može znati dok se ne otvori pod.
Molim Vas da zaračunate skuplju varijantu i napomenete koliko otprilike ta cijena može ići niže ako ne bude problema.
Na jedan zid cca 5 m2 treba staviti hidroizolaciju jer ima vlage. U ostatku stana nema vlage no htjela bih na taj planirani novi zid koji bi odvajao kuhinju i kupaonu, na dio kupaone u kojem će biti tuš (koji sam zamislila samo kao pločice s malom uzvisinom da se ne preljeva voda, dakle bez kabine i sl.) hidroizolaciju i neko vodootporno ljepilo za pločice.
U tušu sam kao odvod zamislila sifon, ako je to u redu?
U većoj prostoriji je parket kojeg bi trebalo pobrustu i lakirati, a na jednom dijelu (cca 1,7 m2) je istrunuo pa bi to trebalo nekako poravnati.
U cijelom stanu želim izmijeniti elektroinstalacije. Zamisao je da bude 7 utičnica i 3 prekidača i 5 plafonjera. Sada su 2 plafonjere i dva prekidača (za utičnice ne znam).

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta


Trebam adaptacija garsonjere

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Opis radova ili usluga:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Izvođač za knauf pregradne zidove i spušteni strop

  Trebamo kvalitetnog izvođača za knauf pregradne zidove, predzide, spušteni strop, gletanje i soboslikarske radove. Radi se o dva stana u jednom objektu, novogradnja. Početak radova moguć od 1.10. Imamo sve potrebne nacrte za izvedbu i troškovnik sa količinama. Zagreb

Podovi i keramičarski radovi

 • Postava podnih pločica

  Trebam postavu samo 3 m2 podnih pločica u starom kupatilu. Prethodne skinute. Osijek

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Adaptacija kupatila hodnika i male ostave

  Imamo namjeru raditi adaptaciju kupatila hodnika i male ostave, u dnevnom boravku bi radili izmjenu starog parketa te pituravanje istog. isto tako, trebala bih izmjenu vrata na ova tri prostora koji bi se renovirali. Ovisno o ponudi možda bih izmijenila još 4 vrata. Molila bih dolazak i nakon toga ponudu. Seget Donji

 • Izrada glazure i postava keramike

  Tražim keramičara i majstora za postavljanje glazura za manju površinu. Preko

Podovi i keramičarski radovi

 • Djelomična adaptacija kupaonice, pod i zid

  Trebam keramičara za djelomičnu adaptaciju kupaonice, pod i zid. Crikvenica

Gradnja, grubi radovi

 • Popravak krovišta i izgradnju novog dijela

  Trebam ponudu za popravak krovišta i izgradnju novog dijela cca. 50 m2. Imam krov na dvije vode. Prvi dio bi ostao isti, zamijena loših greda i dasaka, iskoristio bi grede i daske sa drugog dijela krova, znači preslagivanje itd. U biti taj dio krovišta ostaje isti, to je jedna voda ili prvi dio krovišta od cca. 40 m2. Na sljemenu se radi širi (betonski) nadvoj i diže se nadozid cca 1,20 m visine (znači cijela visina drugog dijela krovišta se diže za tih 1,20 m (cca 6 x 8 m) i od druge vode se u biti radi kosi krov dimenzija 8 x 6 m. Nove grede itd. (izolacija, sotokopo ili neka bitumenska podloga jer bih vračao stare kanalice (radi estetike) a pretpostavljam da su već i porozne (preko 100 godina starosti).
  Kuća je stara sa širokim zidovima (60 cm). Nadograđivao bih sa ytongom (porobeton). Taj dio krovišta isto Ytongom (bijeli strop). To bi uglavnom (uz neke tesarske radove i drveno stepenište) bilo sve. Ako nudite i glavni projekt, građevinsku i ostalu papirologiju bilo bi super jer osim sadašnjeg stanja imam samo idejni projekt. Rijeka

 • Žbukanje i postavljanje pločica

  Trebam žbukanje i postavljanje pločica u kuhinji. Velika Mlaka

 • Podizanje potkrovlja kuće

  Trebam ponudu za podizanje potkrovlja kuće što uključuje zidanje, betoniranje te izradu krova cc 120 kvadrata s krovnim kućicama. Radovi se rade po projektu koji je napravljen. Bjelovar

Podovi i keramičarski radovi

 • Postavljanje pločica na stepenicama i balkonu

  Postavljanje pločica na stepenicama i balkonu. 15 gazišta plus okretište, balkon cca 5.5 m2. Novo Čiće

 • Postava pločica u kuhinju, špajzu i kupatilo

  Trebam postaviti pločice u kuhinju, špajzu i kupatilo sa wc-om, podnih pločica treba oko 23 kvadrata, zidnih oko 22 kvadrata. To je ukupno oko 45 kvadrata (podne + zidne). Radovi trebaju biti završeni do 10.10. ove godine, zato što imam tada zakazan termin za krečenje. Nova Gradiška