Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

Informacije

Poštovani, dobrodošli na web servis mojmajstor.hr!

Stranice mojmajstor.hr dio su najveće hrvatske mreže web stranica za prikupljanje ponuda za građevinske i obrtničke radove ili usluge. Ta mreža je temeljena na našoj glavnoj stranici pravimajstor.hr i nekoliko drugih stranica uključujući i ovu.
Postojimo već nekoliko godina i možemo se pohvaliti s točno 36646 objavljenih upita i oglasa te isto toliko riješenih radova ili usluga na zadovoljstvo naših klijenata. Upravo zbog toga što smo postali centralno mjesto za građevinske i ostale radove, privukli smo gotovo sve tvrtke, obrte i majstore iz cijele hrvatske. Na našim stranicama, svakodnevno, svih 7 dana u tjednu, objavimo desetak ili više oglasa.

Oglase koji su prikazani na ovim stranicama (npr. u desnoj koloni) prikazujemo na svim našim stranicama. Uvid u kontaktne podatke imaju samo registrirane tvrtke, obrti ili majstori, i želimo posebno naglasiti da se kontaktni podaci klijenata koji objavljuju upite, nigdje javno ne vide. Ako bez ikakve obaveze, ostavite oglas uskoro će Vam se s ponudama javiti zainteresirani izvođači i majstori. Za Vas, cijenjeni posjetitelji, stranice su potpuno besplatne i ne obavezuju Vas da prihvatite ponude koje će Vam pristići vjerujemo u velikom broju.

Oglas možete upisati tako da na našoj glavnoj stranici odaberete kategoriju radova ili usluga te ispunite potrebna polja. Nakon što objavimo oglas, poslati ćemo Vam email poruku da je Vaš oglas objavljen i nakon toga će Vas kontaktirati majstori sa svojim ponudama za tražene radove.


Vi ste majstor ili izvođač radova?

Poštovani, ako imate tvrtku, obrt ili ste slobodan majstor a nemate još korisnički račun na stranicama pravimajstor.hr želimo Vam dobrodošlicu i pozivamo Vas na suradnju.

Na našim matičnim stranicama, pravimajstor.hr svakodnevno objavljujemo upite za građevinske ili obrtničke radova koje smo prikupili s nekoliko stranica uključujući i ove. Za uvid u kontaktne podatke naručitelja posla potrebno je izvršiti registraciju. Napominjemo da se kontaktni podaci iz ovih oglasa mogu vidjeti samo na stranicama pravimajstor.hr nakon prijave u naš sustav.

Registraciju svoje firme, obrta ili fizičke osobe možete obaviti na ovom linku: registracija.

Veselimo se suradnji!

Nekoliko zadnjih upita:

Instalaterski radovi

 • Montaža antene

  Trebam montažu antene. Velika Gorica

Gradnja, grubi radovi

 • Ugradnja krovnog prozora Velux

  Trebam ponudu za ugradnju krovnog prozora Velux. Petrinja

Unutarnja i vanjska stolarija

 • Zamjena starih gurtni

  Trebam ponudu za zamjenu starih gurtni. Zagreb

Instalaterski radovi

 • Izmjena elektroda za paljenje

  Servis i po potrebi izmjena elektroda za paljenje. Zagreb

 • Popravak ekspanzione posude

  Imam problem sa ekspanzionom posudom koja je procurila (nije sigurnosni ventil) na način da prska iz spoja voda van. Posuda se nalazi ispod bojlera i lako je dostupna zamjena, ne treba se otvarati i rastavljati bojler. Zagreb

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

 • Lakiranje kuhinjskih elemenata ili postava folije

  Trebala bi majstora za farbanje kuhinjskih elemenata, ako je moguće jer treba pogledat dali se oni mogu farbati. Ako ne onda da se postavi folija. Greda

Instalaterski radovi

 • Servis kotla za centralno grijanje

  Trebam servis kotla za centralno grijanje. Markovac Križevački

Servisi i popravci

 • Popravak perilice posuđa

  Trebam majstora za popravak perilice posuđa. Dubrovnik

Gradnja, grubi radovi

 • Postava ljepila na fasadu bez završnog sloja

  Potreban mi je majstor koji će na postavljeni stiropor navući ljepilo bez završnog sloja. Sesvete

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Izvođač za knauf pregradne zidove i spušteni strop

  Trebamo kvalitetnog izvođača za knauf pregradne zidove, predzide, spušteni strop, gletanje i soboslikarske radove. Radi se o dva stana u jednom objektu, novogradnja. Početak radova moguć od 1.10. Imamo sve potrebne nacrte za izvedbu i troškovnik sa količinama. Zagreb