Brzo do majstora

Slični upiti

Adaptacije i radovi u interijeru

Adaptacije i radovi u interijeru

soboslikarski radovi, knauf, spušteni stropovi, gletanje, ličenje, montaža i izrada kamina

Adaptacija WC-a

Molim ponude za preuređenje WC-a, unaprijed hvala:
Dimenzije WC-a su 1,6m (dužina) *1m (širina)​. Trebalo bi maknuti sve pločice i staviti nove (za ponudu stavite srednju cijenu pločica, ne najjeftinije, ali ne ni neke prskupe). Obzirom da je visina zida 3-4 m, htio bi da se spusti plafon sa knaufom (nema nikakvih instalacija iznad, pa s tim nebi trebalo biti nekih problema. Pločice bih da se stave do budućeg plafona (nekih 2,3 m mislim da je to dovoljna visina).
Kao što iz slika vidite, lavabo i bojler su jako loše spojeni, da se ne zna kud koja cijev ide i kako se otvori voda, tako da bi to htio da se spoji na neki normalan način. Promjenili bi i sam zahod i lavabo, da budu novi.
Lokacija ima prilaz iz dvorišta, gdje je moguće doć s manjim kombijem za dostavu materijala. Molim vas da ponudu složite po stavkama da možemo raditi daljnje kalkulacije.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: adaptacija wc-a

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom