Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Električarski radovi Zagreb

električne instalacije, uvođenje i popravci elektroinstalacija, montaža utičnica, rasvjete, razvodnih ormarića, sustava za video nadzor, " + "ispitivanje i atestiranje elektroinstalacija, izrade gromobrana, temeljnih uzemljivača i slično

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (2 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Instalaterski radovi

 • Zamjena kutije s osiguračima i instalacija

  Trebalo bi promijeniti kutiju sa osiguračima i sve instalacije. Kvadratura stana je 50 m2. Molim ponudu s materijalom i ugradnjom. Zagreb

 • Ispitivanje i ovjera električnih instalacija od strane ovlaštenog električara

  Javljam se sa upitom za ponudu za ispitivanje električnih instalacija za potrebe ponovnog uključenja struje od strane HEP-a. Mi smo kupovinom na javnoj dražbi došli u posjed dodatnog poslovnog prostora, poslovni prostor je na istoj adresi pored našeg, u kojem je bivšem vlasniku (koji je u stečaju) bila isključena struja još 2014. godine.
  U prilogu je u jednom dokumentu 2 (HEP-ova) obrasca, a u drugom nekakvu prostornu shemu koju sam ručno napravio čisto da dobijete dojam i dovoljno informacija za sastavljanje ponude, a svakako ako imate pitanja ili sami prethodno želite pogledati prostor možete mi se javiti za dogovor. Radi se o poslovnom prostoru, 97 m2. Odobrena priključna snaga je 13,8 kw, a informaciju sam saznao od službenika na šalteru u HEP-u. Od papira / dokumentacije vezano za HEP od prethodnog vlasnika nemamo ništa osim nekih iz 2010 godine računa i opomena.
  HEP traži da se instalacije ispitaju i dokumenti ovjere od strane ovlaštenog električara, jer je prostor isključen više od 3 godine.
  Dokumentacija se sastoji od „Potvrde o uporabljivosti izvedene električne instalacije“ uz koju idu 2 obavezna priloga:
  1. jednopolna shema ….
  2. Izjava ispitivača električne instalacije
  Ljubazno molim ponudu u kojoj navedite i u kojem roku možemo očekivati izvršenje i dokumentaciju. Zagreb

 • Provjera instalacija i zamjena utičnica i prekidača

  Trebali bi majstora za struju. U kući treba provjeriti sve instalacije, osigurati glavni električni vod koji leži na drvenoj gredi što nije najsigurnije te će trebati izmjena svih utičnica i prekidača. Molim samo provjerenog i stručnog majstora sa dugogodišnjim iskustvom. Zagreb

 • Pomicanje i dodavanje prekidača i prespajanje svjetla

  Trebam hitno Električara za pomicanje 1 prekidača, dodavanje 2 x (prekidač + izvoda za rasvjetu). Prespajanje jednog svjetla U novom stanu. Zagreb

 • Izmjena elektroda za paljenje

  Servis i po potrebi izmjena elektroda za paljenje. Zagreb

 • Zamijena električne ploče za kuhanje

  Potrebno je zamijeniti električnu ploču za kuhanje na ugradbenoj peći. Ploča je Whirpool akt 8130 ba. Zagreb

 • Premještanje izvoda za štednjak

  Trebam premjestiti izvod za štednjak. Nije u pitanju nova instalacija već samo pomicanje postojeće. Zagreb

 • Izmjena ploče s osiguračima i nova rasvjetna mjesta

  Trebam ponudu za izmjenu ploče s osiguračima i 10 novih rasvjetnih mjesta. Zagreb

 • Plinoinstalaterski i električarski radovi

  Potrebni su mi plinoinstalaterski i električarski radovi u stanu od 47 m2. Ako radite navedeno molim vas za vašu, bar okvirnu, cijenu: struja- kompletna zamjena starih instalacija + nova kutija, s postavljanjem novih utičnica, prekidača i plafonjera broj utičnica 10, broj rasvjetnih mjesta 6. plin - provođenje centralnog grijanja na radijatore (5 radijatora). Potrebno je montirati novi bojler (trenutno se koristi plinski protočni koji je spojen na dimnjak). Molim vas za cijenu s materijalom. Zagreb

 • Električarski radovi

  Električarski radovi, razdvojenje 2 stana i postava 2 nova brojila. Zagreb