Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Fasaderski radovi Rijeka

postavljanje toplinske izolacije, armiranje mrežicom, postava završnih slojeva fasade, obnove fasada, ventilirajuće fasade, demit fasade, vanjsko žbukanje

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (6 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Obnova dijela fasade

  Trebala bi nam obnova stare fasada na sjeverno / zapadnom dijelu kuće koja je na drugom / trećem polukatu. Površina tog dijela kuće za fasadiranje je oko 60 m2. Taj dio kuće je podjeljen zajedničkim stepeništem prema susjedovoj kući. Skela nije najbolje riješenje jer bi zapriječila / ometala slobodan prolaz / izlaz na ulicu pa je preporučivo to izvesti viseći na konopcima kako je napravljena jedna strana fasade na drugom kraju kuće. U privitku se može vidjeti o kakvom je međuprostoru / poziciji riječ.
  Materijal koji je korišten na tom dijelu kuće je GeoCalce Multiuso s kojim bi trebalo i tu stranu napraviti. Izvođjač bi trebao imati iskustva s takvom vrstom poslova i referencu da se može provjeriti kvaliteta izvedenih radova. Cijenjene ponude za kompletan posao s cijenom usluge i terminima kada bi se to moglo napraviti dostaviti na email. U privitku planovi i fotografije zgrade i određenog dijela (označeni crvenom bojom) koji trebaju obnovu fasade.
  Ako je posao napravljen kako treba, sjeverni dio kućne fasade će isti izvođač napraviti u drugoj fazi. Rijeka

 • Nova fasada i krov

  Nova fasada i krov na manjoj stambenoj zgradi od 5 stanova, 3 manja u prizemlju, te po jedan na 1 i drugom katu, prizemlje povrsine 130 m2, te dva kata po 90 m2 i novi krov je potreban. Dodatni radovi bi bili sanacija jedne terase od 40 m2, podna izolacija, nove pločice i zid. Rijeka

 • Fasada na obiteljskoj kući

  Trebam ponudu za izradu fasade na obiteljskoj kući. Rijeka

 • Sanacija i farbanje obiteljske kuće

  Trebam ponudu za građevinske radove sanacije, farbanje obiteljske kuće i limarija 400 m2. Rijeka

 • Izrada STO fasade s kamenom vunom

  Trazžm ponudu za izradu fasade po principu “ključ u ruke”. Obavezan dolazak na objekt, izmjera sa svim detaljima, poravnanjima, pripreme postojećeg stanja, skela, postava klupčica. Ponuda mora biti točna bez kasnijih odstupanja. Fasada kamena vuna 15 cm, STO Lotus. Rijeka

 • Vađenje starih klupčica i ugradnja novih te stiropor fasada

  Trebam informativnu ponudu za stiropor fasadu. Okvirne količine su kako slijedi:
  Montaža i demontaža skele, zaštite stolarije, gurli crijepa i drugoga, ljepljenje stiropora debljine od 10 cm, tiplanje, gletanje u dvije ruke uz polaganje PVC mrežice, premaz podlogom i završni sloj akrilat ili silikat, frkcija zrna i boja po želji investitora (program Final Svijetlost ili slično, postojanost, mikrovlakna i antigljivičnost). Količina cca. 140 m²
  Vađenje i ugradnja novih klupčica. Količina cca. 3 komada. Kuća, prvi kat. Molim informativnu ponudu. Rijeka

 • Izrada STO fasadnog sustava

  Molimo ponudu za izradu fasade sa stiroporom 10 cm, fasadnim sustavom STO, na postojeću fasadu sa stiroporom 5 cm. Fasada bi se tiplala navojnim tiplama Fisher Termoz CS8/210 za beton i CS8/230 za porobeton (siporeks) (Istočni zid je beton, a sjeverni siporeks).
  Za lijepljenje stiropora i za dva sloja ljepila za armaturnu mrežicu koristiti ljepilo STO LEVEL UNI. Završna obrada fasade akrilnom zaribanom žbukom STOLIT K 1,5 mm.
  Sve raditi prema „Smjernicama za izradu ETICS sustava“ Hrvatske udruge proizvođača toplinsko fasadnih sustava i uputama proizvođača sustava.
  Podaci za ponudu:
  - Istočna fasada 158 m2 – nema otvora
  - Sjeverna fasada 198 m2 – bruto površina
  - Negrijani ulazni dio 20 m2 – radi se bez stiropora
  - Cokla 30 m2 – radi se sa stirodurom 5 cm i kulirom
  - Prozorske klupčice od granita (RossaBeta 3 cm) kom 19 (ukupna dužina cca 28 m, a širina 0,30 do 0,35 cm) – nabavka i ugradnja
  Osim predloženog može se ponuditi i drugi jednakovrijedni fasadni sustav.
  Ponuda može sadržavati i samo potreban rad uz našu obavezu nabavke skele i cjelokupnog potrebnog materijala, ili prikazana na način da su odvojeno prikazani troškovi rada od troškova materijala.
  U prilogu su fotografije sa dimenzijama. Rijeka

 • Obnova stare kuće

  Planiram uskoro obnavljati staru kuću. Prvenstveno bih trebala krovopokrivanje, izolaciju (fasadu), ugradnju centralnog grijanja i izvedbu unutarnjih uređenja. Rijeka

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Mrežica i gletanje

  Trebam ponudu za fasaderske radove, postava mrežice i gletanje. Rijeka

Gradnja, grubi radovi

 • Sanacija balkona i fasade

  Trebamo ponudu za saniciju pet balkona prema mišljenju statičara u prilogu. Uz to, tražimo i ponudu za sanaciju fasade zgrade na kojoj su balkoni dimenzija cca 25 x 15 m te istočne fasade (nema balkona) dimenzija cca 8 x 15 m. Sanacija fasade uključila bi potpuno skidanje stare fasade, ugradnju izolacije i svih potrebnih završnih slojeva. Rijeka