Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Dražice

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Izgradnja razvedene obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju razvedene obiteljske kuće bruto 500 m2, grubi radovi. Dražice

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće (ukopani podrum, prizemlje, povišeno potkrovlje). Kuće će de graditi u Dražicama (15 km od Rijeke), tako da bi prednost imale firme iz Rijeke ili okolice. Tren je ravan i pristupačan. Treba mi ponuda za roh bau, znači od iskopa do krova. U privitku vam šaljem idejni projekat. Dražice

 • Krovopokrivački radovi

  Trebam ponudu za krovopokrivačke radove. Dražice

 • Gradnja obiteljske kuće

  Treba mi ponuda za gradnju obiteljske kuće. Kuća bi trebala imati kuhinju, blagovaonu, dnevni boravak, kupaonicu i tri sobe (stotinjak kvadrata). Još nismo odlučili da li bi se radilo o prizemnici ili bi to rasporedili na dvije etaže. Zanima nas mogućnost visokog roh bau-a ili ključ u ruke, ovisi kolika je razlika u cijeni. Potrebno bi bilo u ponudu staviti i gradnju temelja i septičke jame. Teren na kojem će se graditi je na ravnom i pristupačnom području (što se iskopa tiče, sitno kamenje i zemlja, nema stijena). U ponudu bi trebalo biti uključeno sve, znači i rad i materijal i sve što ide uz to. Dražice