Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Grobnik

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Izrada samostojeće drvene nadstrešnice

  Trebam ponudu za izradu samostojeće drvene nadstrešnice na 4 vode na gotovoj betonskoj ploči, dimenzija 4 x 6 m (stupovi), pokrov crijep (mediteran ili nešto slično). Grobnik

 • Rušenje stare međukatne ploče i izrada nove

  Trebam rušenje stare međukatne ploče i izrada nove. Zanima me cijena? Grobnik

 • Iskop i izrada temelja

  Trebam ponudu za iskope i temelj za obiteljsku kuću. U pitanju je AB ploča, debljine 35 cm i vijenac ispod temeljne ploče. U prilogu je potrebna dokumentacija.
  Specifičnost je u tome, što je teren bez kamena, samo zemlja. Napravljen je geomehanicki elaborat i prema njemu je napravljena izmjena tla što je ujedno i priprema za temeljnu ploču, potrebno je napraviti iskope za temeljnu ploču. Grobnik

 • Izrada temelja i ogradnog zida

  Trebam ponuda za zid i temelj zida oko gradevinske parcele. Visina zida 50 cm i širina 20 cm, a dužina zida oko 180 m. Grobnik

 • Izgradnja kuće

  Tražim firmu za izgradnju obiteljske kuće, razvedena prizemnica plus kat, cca 360 m2. Prizemlje oko 240 m2. Glavni projekt je u izradi a idejni i vizualizacija je gotova.
  Tražim cjenik radova po stavkama, po kvadratu, sa i bez materijala. Najvjerovatnije ću se odluciti na visoku rohbau izvedbu. Slike vizualizacije šaljem na email po potrebi. Grobnik

 • Izgradnja temelja za montažnu kuću

  Izgradnja temelja za montažnu kuću 85 m2, iskop, rad i materijal. Grobnik