Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Jablanac

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Izgradnja vile s bazenom

  Trebam ponudu po troškovniku za izradu vile sa bazenom. Hvala unaprijed. Jablanac

 • Izrada betonske ograde

  Betonska ograda (balustrade). Potrebno je napraviti cca 7 m ograde. Molim da mi se jave zainteresirani izvođači. Jablanac

 • Adaptacija – sanacija izolacije dijela ravnog krova

  Adaptacija – sanacija izolacije dijela ravnog krova sa zemljanim pokrovom kuće.
  Pokrov dijela kuće i garaže od cca 80m2 koji je u razini sa cestom (parkiralištem) izveden je kao izolirani bazen sa zemljanim pokrovom, i 20 godina pruža izuzetnu termičku zaštitu.
  Uslijed diferencijalnog slijeganja dva priljubljena objekta (kuće i garaže) došlo je do pucanja izolacije po dilataciji, kao i propuštanja po kutnim - rubnim dijelovima izolacije.
  Parcijalni pokušaji sanacije bili su samo prva pomoć – obrana od direktnog prodora vode u objekt.
  Potrebno je ukloniti (deponirati na parking, ili odvesti) nekvalitetni zemljani pokrov debljine cca. 20 cm, kvalitetno ukoloniti postojeću bitumensku izolaciju i očistiti kontaktne površine, kvalitetno zapuniti dilataciju (puknuće), sanirati rubna oštećenja, izraditi nov izolacijski - nepropusni sustav i izvršiti test punjenje 'bazena' vodom, sa kontrolom vodonepropusnosti kroz 15-20 dana.
  Napomene: U svrhu kvalitetnije i korektnije izrade ponude, moguća je i dostava fotografija predmetnog objekta e-mailom, kao i dogovor telefonom glede termina pregleda objekta do 01.09.). Jablanac

 • Adaptacija krovišta troetažne kuće

  Potrebno je skinuti cca 84m2 mediteran crijepa, položiti grede preko postojećih betonskih kosih ploča - oformiti dvostrešno krovište.
  Pokriti sa:
  A) skinutim crijepom uz dopunu cca 20% novog crijepa, ili
  B) limenim krovnim panelima sa formom crijepa (sa izolacijom ili bez nje).
  Radove potrebno izvesti po pravilima struke za objekte u zoni jakih vjetrova - bure i juga, ove jeseni 9-10/2013. Radove treba kompletirati adekvatnom limarijom.
  Napomene:
  U svrhu kvalitetnije i korektnije izrade ponude, moguća je i dostava fotografija predmetnog objekta e-mailom, kao i dogovor telefonom glede termina pregleda objekta (do 01.09.). Jablanac

 • Sanacija i dogradnja kuće

  Tražim izvođaca i najbolju ponudu za sanaciju i dogradnju kuće. Radi se o starini baze 8.5 x 9.5 metara koja bi se renovirala te se na nju sagradilo visoko potkrovlje sa krovištem (dvije sobe i kupaona pod krovom). Svakako i navlačenje fasade te još možda ponešto ako kakav pametan prijedlog iskrsne. Mozemo se naći i otići na lokaciju. ja sam iz Rijeke. Jablanac