Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Kaštel Stari

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Ponude za građevinske radove podizanja kata

  Trebam ponudu za grube građevinske radove podizanja kata kuće. Kaštel Stari

 • Roh bau gradnja objekta i pomoćnih objekata

  Trebam ponudu za građevinske radove: roh bau gradnja, gradnja spremnika vode (čatrnja), septičke jame i pomoćnog objekta. Kaštel Stari

 • Gradnja kuće ključ u ruke

  Trebam ponudu za gradnju kuće. Imamo idejni projekt bez troškovnika. Potrebni su nam majstori za sve radove u izgradnji kući do ključa u ruke:
  - Majstori ili tvrtka koje bi nam napravili grube radove kuće uz iskope temelja. Gradili bi smo armirano betonske ploče sa stupovima, a vanjski zidovi sa Ytong materijalom.
  - Unutrašnji pregradni zidovi u običnoj cigli ili knaufu, ovisno o preporuci majstora.
  - Keramičarski radovi na cca 200 m2
  - Krovopokrivač – gradnja kosog krova na naopako V površine cca 110 - 120 m2
  - Majstori za završne radove
  - Fasadni radovi i izolacija s obzirom na Ytong blokove od 40cm od čega su građeni vanjski zidovi kuće.
  Tlocrti u prilogu, kao i skica vanjštine kuće. Detaljniji nacrt šaljem u dwg formatu mogu poslati naknadno. Kaštel Stari

 • Gradnja kuće i pomoćnog objekta

  Trebam ponudu za roh bau gradnju kuće, pomoćnog objekta i septičke jame. U prilogu je troškovnik. Kaštel Stari

 • Gradnja kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće. Zainteresiranim izvođačima ću poslati troškovnik. Kaštel Stari

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske katnice s krovom, BGP 238 m2. Primarno mi treba ponuda za grube roh-bau radove i kompletno krovište. U prilogu saljem troskovnik u excelu. Kaštel Stari

 • Obnova stare kamene kuće

  Trebam ponudu za obnovu stare kamene kuće, dužina 9.40m, širina 4.60m. Staviti debeljinu ploče 12 cm, mate duple za prizemje 10 a za prvi kat duple 8. Također postaviti drveni krov sa svim potrebnim izolacijama i potkrov, imamo i 4 srednja luminara na krovu, naliti dvije nosive grede (uštemavanje). Srušiti dvije trule postojeće deke i krov, od toga svega samo drvo odvesti na deponiju sve drugo ostaje u prizemlju to jest u podrumu. Pristup kamionu 10 m do objekta, sve sa vašim materijalom dvor za odlaganje materijal cca. 30 m². Molim okvirnu ponudu a pravu cijenu donosimo kade se izađe na teren. Ponude samo sa troškovnikom koliko i, čega (kg). Kaštel Stari

 • Kompletna izgradnja kuće

  Kompletna izgradnja kuće - podrum + 2 x 120 m2 + krov (do 750 m3) na kat sa dvokrakim stepenicama do roh-bau izvedbe uključujući iskop za podrum te izoliranje temelja (fundamente). Za poslije se možeo dogovoriti, tj. za žbukanje, fasadu i ostalo. Kaštel Stari

 • Hidroizolacija ravnog krova

  Zanima me cijena hidroizolacije ravnog krova obiteljske kuće. Površina betonske ploče je oko 120m2, na polovini je već stavljena krovna ljepenka (koju bi se saniralo). Atika ozidana u visini jednog reda ciglenih blokova.
  Mislim da dosad nije izveden kvalitetan pad (ima dijelovi ploče na kojima se nakuplja voda), iako se dio koji funkcionira upotrebljava za gusternu koja služi i za piće (i dalje bi tome služilo).
  Termoizolacija ne bi bila potrebna s obzirom na unutrašnju, stropnu termoizolaciju.
  Koji materijali za hidroizolaciju dolaze u obzir i koja bi bila okvirna cijena? Kaštel Stari

 • Skidanje željezne konstrukcije i postavljanje kocaka

  Skidanje željezne konstrukcije odrne ispred kuće te priprema terena za postavljanje betonskih kocki za parkirna mjesta i postavljanje kocki. Kaštel Stari