Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Lopar

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Bravarski i limarski radovi

 • Nabava i montaža krovne limarije

  Trebam ponudu za nabavu i montažu krovnog žljeba: 65 m žljeba sa cca 80 kom kuka, 28 m vertikalne odvodne cijevi i 22 m uvale. Molio bih ponudu u varijanti obojeni aluminij, zintec i obojeni pocinčani lim. Vrijeme montaže otprilike 15.04. Lopar

Gradnja, grubi radovi

 • Gradnja i nadogradnja stambenog objekta

  Trebam ponudu za gradnju (rekonstrukciju - dogradnju i nadogradnju) stambenog objekta. Riječ je o prizemnici sa niskim potkrovljem, koje se ruši, a dograđuju se dvije etaže i višestrešno krovište. Isto tako nadograđuje se stepenište i dio zgrade. Početak radova listopad - studeni. Molim ponude sa Vašim materijalom. Ako šaljete ponudu s Vašim materijalom, neka ona uključuje skidanje postojećeg krovišta i stepeništa, te sve radove do keramike i instalacija, a na fasadi sve radove do završne žbuke (farbanja) ili eventualno sistem “ključ u ruke”(do namještaja). Materijal kao u projektu... od crijepa Tondach Carmen (ili crijep iste kvalitete - Creaton npr., ako dosta pojeftinjuje investiciju). Prije početka gradnje sa izvođačem se potpisuje Ugovor u kojem se navode rokovi gradnje (početak listopad - studeni, završetak veljača-ožujak 2017.) i ostale ugovorne obveze. Ako sam nešto izostavio, slobodno me kontaktirajte putem e-maila. Hvala na ponudama.
  Projektna dokumentacija je u prilogu. Lopar

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće cca 300 m2. Lopar

 • Iskop i izrada temelja

  Iskopi i izrada temelja kuće cca 100 m2. Lopar

 • Izrada krova

  Imam kuću cca 13 x 13 m s ravnom betonskom pločom na kojoj je izveden jedan dimnjak i više izvoda za struju, vodu i kanalizaciju za buduće potkrovlje. Desetak godina nemam namjeru dizati potkovlje. Ploča mi na više mjesta propušta oborinsku vodu.
  Trebam što jeftiniji krov - ravni ili kosi - da spriječim prodor vode. Toplinska izolacija nije bitna jer imam duplu betonsku ploču između kojih je stiropor.
  Estetika je manje važna, dajem prednost cijeni. Trebam ponudu za materijal i rad. Smještaj i hranu mogu osigurati na moj trošak. U Loparu zna puhati jaka bura, i više od 100km na sat. Plaćanje istog časa kada se radovi izvedu. Lopar

 • Iskop, betoniranje temelja i podruma

  Iskop, betoniranje temelja i podruma s garažom tlocrtne površine cca 150 m2. Lopar

 • Gradnja apartmana kompenzacija

  Imam građevinsku dozvolu sa plaćenim svim komunalijama za izgradnju 6 apartmana od 70m2, 300 m od mora i tražim graditelja investitora sa kompenzacijom u stanovima. Lopar