Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Malinska

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Gradnja potkrovlja

  Trebam ponudu za potkrovlje, krovište ca 100 m2, zidovi ca 200 m2. Malinska

Gradnja, grubi radovi

 • Izgradnja pomoćnog objekta

  Trebam ponudu za izgradnju pomoćnog objekta od 47 m2, podrum i prizemlje. Malinska

 • Gradnja objekta

  Trebam ponudu za zidanje 1. kata sa blok opekom te puna ab ploča, zidanje 2. kata kosa AB ploča te postava toplinske izolacije, pokrivanje crjepom. Matrijal je rješen, posjedujem svu opremu za gradnju, šteheri, tregeri, oplata, mali alati. Malinska

 • Obnova starog betonskog krova

  Trebam ponudu za obovu betonskog krova na kojemu su postavljen crijep mediteran i to samo na letve koje su postavljene na beton. Potrebna je demontaža i skidanje staroga crijepa i letvi, demontaža oluka.
  Na betonsku ploču postiti paronepropusnu foliju, gredice, letve i kontra letve, toplinsku iolaciju od kamene vune ili stiropora debljine 12 cm, hidroizolaciju i crijep mediteran. Površina krova je ca 95 m2. Također je potrebno postaviti i horizontalne i vertikalne žljebove dužine ca 25 m. Sav ostali materijal i radove molim da navedete u ponudi. Po mogućnosti ponuditi i odvoz starog materijala.
  Budući da se radi o radovima predviđenim sufinanciranjem fonda za energetsku obnovu obiteljakih kuća potrebno je izvesti radove u skladu sa propisima fonda. Malinska

 • Rekonstrukcija krova

  Trebam ponudu za rekonstrkciju krova - krov je betonski, treba skinuti stari crijep i letve na kojima stoji, postaviti novu izolaciju, nove letve i novi crijep. Površina krova je ca 95 m2. Ujedno bi trebalo postaviti i nove oluke vertikalne i horizotalne ca 25 m.
  Radove bi trebalo napraviti u skladu sa normama fonda za energetsku obnovu. Radovi bi se izvodili nakon turističke sezone negdje polovinom 9 mjeseca. Financiranje bi se izvršilo dio putem fonda dio iz vlastitih sredstava prema dogovoru. Malinska

 • Izgradnja garaže

  Trebam ponudu za izgradnju otovorene garaže na kojoj bi bila terasa sa ogradom sa mogućnošću da terasa ima stepenice za prilaz izvana. Ideja je da se ovo radi iz kvalitetne hoblane drvene građe i konačno da se izradi vodonepropusni pod na terasi. Radi se o površini od 6 x 4 - 24 m2. Ovaj objekt nebi bio vezan za kuću, potrebno ga je odvojiti dilatacijom ali bi se sa kata moglo ulaziti na terasu. Ograda na terasi treba imati neko rješenje za cvijeće. Cijeli ovaj posao zahtjeva i izradu udgovarajućeg temelja i ploče. Radovi bi se izvodili što prije bude moguće. Malinska

 • Podizanje kata

  Trebam ponudu za podizanje 1. kata. U sklopu izgradnje potrebno je napraviti deku za stražnji dio.
  1. kat će biti veći od prizemlja, a iza kuće teren ide u brdo. Tako da bi trebalo nadograditi temelje.
  Zainteresiranima šaljem slike. Još uvijek nemam nacrt arhitekta, upravo radimo na tome. Malinska

 • Čišćenje oluka

  Trebam ponudu za čišćenje oluka. Malinska

 • Zamjena azbestnog salonit krova

  Potrebna mi je ponuda za zamjenu azbestnog -salonit krova cca 100 m2 sa mediteranom uz postavljanje toplinske izolacije debljine cca 10cm između crijepa i krova. Postojeći krov je betonski na kojem su letve i salonit. Malinska

 • Sanacija krova

  Potrebno je sanirati krov na postojecem objektu u pojasu širine cca 1m na dužini oko 15 m' uz zabatni vijenac. Sve je na visini između 8 i 10 metara od terena.
  Naime, na gore pomenutom pojasu oko zabatnog zida krov propusta kišu u zabatni zid. Potrebno je rasrit crijep te je očekivati da će tada biti vidljivo što je nekorektno napravljeno, odnosno što je razlog propustanja kiše, te eventualno sanirati problematična mjesta i ponovo složiti crijep na tom dijelu krova.
  Ukoliko se pri radu dio crijepa slomi to će se zamjeniti novim. U toku radova, ako se pokaže neophodno to je moguće izraditi i postaviti novi završni opšivni lim na zabatnom zidu (veter lajsnu) a sve u dogovoru sa investitorom.
  Molim Vašu ponudu na elektroničku poštu. Malinska