Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Omiš

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Široki iskop

  Trebam ponudu za široki iskop 800 m3. Omiš

 • Izrada temelja za vikendicu

  Trebam ponudu za temelje za kuću za odmor koja će biti 150 kvadrata netto površine. Kuća će biti na kaskade, donji kat 50, gornji 100 kvadrata, dakle sveukupno (ako sam dobro izračunala) potrebni su nam temelji za 100 kvadrata. Omiš

 • Izgradnja bazena, garaže, potpornih zidova

  Tražim građevinsku firmu za izradu bazena, garaže, nekoliko potpornih zidova i ostalog. Troškovnik izrađen. Omiš

 • Izgradnja kata

  Trebam ponudu za izgradnju 2. kat (slovima: drugog kata) u najnižoj „rou-bau“ izvedbi što podrazumijeva isključivo samo izgradnju vanjskih i nosivih zidova, te gornje ploče.
  Sada sam u fazi izrade projekta, (a za što također tražim povoljnog projektanta) i pribavljanja građevinske dozvole, te bi se sa radovima krenulo najvjerojatnije koncem rujna.
  Bruto površina je cca 170 m2. Prednost bi imali izvođači koji bi prihvatili izgradnju sa mojim bloketima. U prilogu je skica.
  Slijedi realizacija kredita po pribavljenoj potrebnoj dokumentaciji. Omiš

 • Pokrivanje krova stambenog objekta

  Trebam ponudu i specifikaciju radova za pokrivanje krova stambenog objekta i 2 pomoćne prostorije ukupne površine 136 m2. Na sva tri krova za sada je stavljena kosa betonska ploča. Omiš

 • Šalovanje krova i zidanje nadozida

  Šalovanje krova i zidanje nadozida s dvije strane 0,6 m a s druge dvije kako krov diktira. Krov je na dvije vode i bit će izveden od ytonga i gredica, tlocrtna površina cca 135 m2. Omiš

 • Sanacija krova

  Potrebna je sanacija krova (prizemlje zgrade) na obiteljskoj kući kod spoja sa nadogradnjom iste. Do prokišnjavanja dolazi isključivo kod navedenog spoja na otprilike 6 dužnih metara. Omiš

 • Izrada temelja i zidova

  Armiranje, šalovanje, nalivanje gotovog betona - plivajuća temeljna ploča s tri zida i skalama. U prilogu je nacrt. Omiš

 • Gradnja kuće

  Gradnja obiteljske kuće od točno 400 m2 bruto. Tražim ponudu za gradnju na osnovu idejnog rješenja i troškovnika u 4 faze:
  - Iskop terena, gradnja, zidarski radovi, izolacije i ugradnja cijevi vode, struje, kanalizacije i termoinstalacija.
  - Izrada fasade, žbukanje, glazure, ograde, PVC stolarija i bravarski radovi.
  - Završni radovi, stolarija, keramika, sanitarija.
  - Uređenje okoliša i bazena. Omiš