Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Otok Rab

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Pumpani beton

  Trebam ponudu za pumpani beton. otok Rab

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće, objekat od 400 m2, dimenzije 14 x 12, ukupno 400 m2. otok Rab

 • Pokrivanje ravnog krova limom

  Trebam pokriti ravni krov s limenim pokrovom cca 6 m2. otok Rab

 • Izrada temelja i škarpe

  Izrada temelja i škarpe, dužina cca 22 m, visina ca 2,2 m. otok Rab

 • Dogradnja i nadogradnja kuće

  Trebam ponudu za dogradnju i nadogradnju kuće. U naravi radi se o dogradnji i nadogradnji dva trosobna stana, sa unutarnjim žbukanjem i glazurama, fasadom (stiropor 8 cm i završno poželjno silikonska, a minimalno akrilatna žbuka) i višestrešnim krovom (minimalno Tondach Venera sa svim kopčama). Ruši se postojeće krovište i jednokrake stepenice. Ponude do visoke rohbau izrade (instalacije i stolarija) također dolaze u obzir, iako troškovnik iste ne predviđa. Početak izvođenja radova: 15.10.2018. Završetak radova najkasnije do 15.04.2019. Potrebno sklapanje ugovora o izvođenju radova solemniziranog kod javnog bilježnika, u kojem se navode rokovi i garancija na radove. Ugovor se sklapa do ljeta. Molim samo ponude ozbiljnih izvođača. Bez agencija. U privitku: troškovnik, postojeće stanje, novoprojektirano stanje, vizual kuće. Ostale informacije koje eventualno nedostaju, na upit. Hvala na cijenjenim ponudama. otok Rab

 • Izrada fasade i produženje terase

  Potrebno je postavit fasadu na kući, stiropor 5 cm. Isto tako potrebno je odradit građevinske radove, tj. produžiti gornju terasu apartmana za 1 m sa potpornim stupovima. Veličina terase je dužine 8 metara. otok Rab

 • Gradnja i dogradnja objekta

  Trebam ponudu za gradnju (rekonstrukciju - dogradnju i nadogradnju) kuće / objekta. Kuća je trenutno prizemnica sa niskim potkrovljem. Potkrovlje se ruši (rušenje potkrovlja i stepeništa ukalkulirajte u ponudu), a dograđuju se dvije etaže krovište. Isto tako nadograđuje se stepenište i dio zgrade. Početak radova listopad. Cijenio bih ponude sa Vašim materijalom (zidarski i krovopokrivački radovi, žbukanje vanjsko i unutarnje, glazure, vanjska fasada (završno sa silikon top Jub ili Baumit). Meni ostaju keramičarski radovi (eventualno i to u Vašoj režiji) i struja i voda.
  Prije početka gradnje sa izvođačem se potpisuje Ugovor u kojem se navode rokovi gradnje (početak listopad 2017., završetak veljača-ožujak 2018.) i ostale ugovorne obveze. Ako nudite gradnju po sistemu ključ u ruke, molim navedite cjenovni razred keramike, vrstu prozora i prijedlog izvedbe balkonske ograde. Molim samo konkretne ponude sa konačnom cijenom.
  Projektna dokumentacija je u prilogu. otok Rab

 • Zamjena krovišta i unutarnje uređenje

  Na građevini je potrebno kompletno zamijeniti dio krovišta do cca 40 m2 sa kompletnim unutrašnjim uređenjem. Struja, voda, zamjena keramike, zamjena drvenih podova, izgradnja vanjskog metalnog stubišta. Renovacija donjeg apartmana od cca 60 m2 te završetak i uređenje gornjeg apartmana slične kvadrature.
  Molim samo ponude ozbiljnih izvođača sa vlastitim djelatnicima i referencama koje će se provjeriti. Dokumentaciju šaljem na upit. otok Rab

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za visoki roh bau sa i bez materijala za izgradnju obiteljske kuće po priloženim nacrtima. otok Rab

 • Izgradnja novog krova

  Poštovani, molim okvirnu cijenu za izgradnju novog krova (nagib cca 25 stupnjeva) na temeljima ploče 11m x 9m, 2 zabatna zida, sa svim materijalom, dovozom na otok, ruke i limarija (gurle i sl.), kao i potrebito vrijeme izrade. Smještaj za izvođače osiguran u samoj kući. Zahvaljujem na odgovoru / ponudi i pozdravljam. Otok Rab