Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Strmec Samoborski

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Izrada fasade, ugradnja klupčica i bojanje krova

  Stiropor fasada 10 cm, kuća 215 m2, ugradnja granitnih klupčica, treba prefarbat krov oko 30 m2. Strmec Samoborski

 • Izgradnja objekta

  Trebam ponudu za izgradnju objekta prema priloženoj dokumentaciji. Strmec Samoborski

 • Izgradnja kuće

  Trebam ponudu za izgradnju objekta. Izrada projekta za kuću mi je u završnoj fazi. U prilogu su tlocrt i fasade objekta. U prvoj fazi gradnje bi me interesiralo naravno iskop i gruba gradnja objekta od temelja do zadnje deke tj. ravnog krova. Zahvaljujem na ponudi i lijepi pozdrav. Strmec Samoborski

 • Popravak betonskog parapeta

  Željezna ograda s betonskim parapetom - 20 m dužine. Tražimo ponudu za popravak betonskog parapeta koji se trusi, postavljanje teraplasta i bojanje ograde (skidanje stare boje i hrđe prethodno). Slike ograde šaljemo na upit. Strmec Samoborski

 • Betoniranje ograde

  Trebam ponudu za betoniranje ograde, dužina 60 metara. Strmec Samoborski

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Molim ponudu (popunjavanje troškovnika) za izgradnju obiteljske kuće. Teren je ravan, uređen i pristupačan u svako doba godine.
  U prilogu su nacrti i troškovnik.
  Ukoliko ne radite ključ u ruke, molim da mi ponudite Roh bau (dakle, kuća pod krovom sa dimnjacima, limarijom, pregradnim zidovima...) Strmec Samoborski

 • Sanacija krova na dvije vode

  Trebam sanaciju krova na dvije vode, trenutno se na istome nalaze salonit ploče, potrebno je krov podaskati, poletvati te postaviti Gerard ili neki drugi kvalitetan lim kao i termo izolaciju. Površina krova je cca 150 m2. Strmec Samoborski