Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja kuće Vir

Iskop, izrada temelja, betoniranje, podrum, etaže, zidanje, hidroizolacije, krov

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Popravak krova

  Trebam ponudu za popravak krova. Vir

 • Gradnja prizemne kuće

  Trebam ponudu za gradnju prizemne kuće 108 m2. Vir

 • Dogradnja gornjeg kata

  Dogradnja gornjeg kata, ravan krov i klasična gradnja opekom. Vir

 • Gradnja kuće po sistemu ključ u ruke

  Gradnja kuće po sistemu ključ u ruke. Veličine 160 m2 sa 4 odvojene stambene jedinice. Zemljište 300 m2. Vir

 • Rušenje dijela terase i izrada stepeništa

  Trebam ponudu za radove na kući. Radi se o rušenju dijela terase, tj. povlačenju terase za metar (trenutno je terasa na 3 stupa, a sad bi išla na 2), rušenje vanjskog stepeništa koje je lijevo uz terasu i na njegovo mjesto će se proširiti terasa za cca 1 metar. Novo stepenište bi išlo iznutra (potrebno rezanje ploče otvora za novo stepenište, te izljevanje novoga). Rušio bi se vanjski zid koji se također povlači za metar prema unutra i zidanje novoga sa otvorima za ulazna i garažna vrata. Očekivani početak radova travanj - svibanj kada se postigne dogovor s majstorima.
  Imam nacrte trenutnog i budućeg stanja koje šaljem na mail. Vir

 • Rušenje terase, izrada stepeništa

  Trebam ponudu za radove na kući. Radi se o rušenju dijela terase, tj. povlačenju terase za metar (trenutno je terasa na 3 stupa, a sad bi išla na 2), rušenje vanjskog stepeništa koje je lijevo uz terasu i na njegovo mjesto će se proširiti terasa za cca 1 metar. Novo stepenište bi išlo iznutra (potrebno rezanje ploče otvora za novo stepenište, te izljevanje novoga). Rušio bi se vanjski zid koji se također povlači za metar prema unutra i zidanje novoga sa otvorima za ulazna i garažna vrata. Očekivani početak radova travanj, kada se postigne dogovor s majstorima. Mogu vam poslati nacrte trenutnog i budućeg stanja na mail. Vir

 • Adaptacija terase i stepeništa

  Trebam ponudu za radove na kući. Radi se o rušenju dijela terase, tj. povlačenju terase za metar (trenutno je terasa na 3 stupa, a sad bi išla na 2), rušenje vanjskog stepeništa koje je lijevo uz terasu i na njegovo mjesto će se proširiti terasa za cca 1 metar. Novo stepenište bi išlo iznutra (potrebno rezanje ploče otvora za novo stepenište, te izljevanje novoga). Rušio bi se vanjski zid koji se također povlači za metar prema unutra i zidanje novoga sa otvorima za ulazna i garažna vrata. Šutom bi se zatrpao podrum, pa ne bi bilo odvoza šute. Očekivani početak radova travanj kada se postigne dogovor s majstorima.
  U prilogu šaljem trenutno stanje i nacrte budućeg stanja. Vir

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće iz temelja, prizemlje i kat po 60 m2 svaka etaža s fasadom. Vir

 • Zamjena krovišta i fasada

  Trebam ponudu za zamjenu krovišta i fasadu. Vir

 • Rekonstrukcija krovišta i natkrivanje terase

  Trebam ponudu za rekonstrukciju krovišta na obiteljskoj kući te natkrivanje terase. Limeni pokrov. Vir