Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Instalaterski radovi - instalacije klimatizacije i ventilacije

struja, voda, odvodnja, plin, grijanje, klimatizacija...

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 0.0 (0 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Instalaterski radovi

 • Demontaža instalacija i izrada novog centralnog grijanja

  Trebam ponudu za izvođenje projekta za strojarske instalacije. Potrebno je izvršiti demontažu postojećih instalacija, instalaciju grijanja, hlađenja i pripremu PTV-a te instalaciju ventilacije po postojećem projektu rekonstrukcije obiteljske kuće. Potrebno je ispunjavanje postojećeg troškovnika. Molimo ponudu što prije zbog prijave na predstojeće natječaje energetske obnove i APN-a. Velika Gorica

 • Punjenje klime plimom

  Punjenje klime na jedrilici. Molimo, da nam samo javite, ako je moguće, da se danas napuni klima. Sali

 • Montaža uređaja za hlađenje

  Potrebno je postaviti Chiller uređaj za hlađenje i pregledati sustav. Molve Grede

 • Popravak i servis klima uređaja

  Trebam popravak i servis klima uređaja. Čakovec

 • Punjene plinom rahladnog uređaja

  Trebam ponudu za punjene plinom rahladnog uređaja WAECO VD-02 koji se nalazi na plovilu. Kraljevica

 • Punjenje klime plinom

  Trebam hitno sutra punjenje klime plinom. Molim kontakt telefonom. otok Murter

 • Servis klima uređaja

  Trebam servis klima uređaja, slabo hladi. Pašman

 • Servis i nadopuna plina u klima jedinici

  Trebam uslugu popravka, servis i nadopuna plina u klima jedinici. Zagreb

 • Montaža rekuperatora

  Ventilacija: Postojeći rekuperator bi trebalo montirati sa ovjesnim noačima ispod stubišta, učvrstiti postojeće flexibilne cijevi za dobavu i odsis zraka izvana te cijevi za razdjelnike zraka.
  Nakon rekuperatora na fleksibilnoj cijevi svježeg zraka prema razdjelniku, potrebno je ugraditi Grijač/Hladnjak (postojeći) te ga isto tako učvrstiti i montirati na zid/strop gdje bude zgodno.
  Na Grijač/Hladnjak potrebno je montirati fittinge i montirati troputni regulacijski ventil (postojeći) sa pripadajućim ručnim ventilima (dobaviti) zbog servisa. Prije regulacijskog ventila potrebno je montirati cirkulacijsku pumpu (postojeća).
  Opcija Grijanje/Hlađenje:
  - Kanalski ventilacijski Grijač/Hladnjak će se koristiti u sezoni grijanja tako što će na njega dolaziti topla voda sa razdjelnika podnog grijanja te će se regulirati i dogrijavati zrak u ventilaciji nakon rekuperatora. Isto tako u sezoni hladjenja na kanalski ventilacijski Grijač/Hladnjak dovodit će se hladna voda/glikol koja će preko bunarskog izmjenjivača i cirkulacijske pumpe hladjenja snabdjevati ga hladnim medijem.
  Na postojećem razdjelniku podnog grijanja postoji slobodni krug za spajanje grijanja na kanalski Grijač/Hladnjak te ga je potrebno spojiti. Za Pasivno hladjenje potrebno je napraviti bunarski izmjenjivač od rebrastih inox cijevi te spojiti dolaz/odlaz na postojeće alkaten cijevi koje su već dovedene od bunara do kotlovnice. U kotlovnici je potrebno dakle spojiti cirkulacijsku pumpu i krug hladjenja kanalskog Grijača/Hladnjaka sa bunarskim izmjenjivačem. Dugo Selo

 • Servis klima uređaja

  Trebam servis 2 klima uređaja. Brač