Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Slični upiti

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

dizajn i izrada kuhinja i namještaja po mjeri, izrada kupaonskog namještaja

Izrada kuhinje

Molim ponudu za izradu kuhinje, širina kuhinje je 2,80m visina 2,45m, gore bi dugačke elemente cca 1,15m, osim iznad štednjaka gdje ide napa i iznad frižidera gdje je polica za mikrovalnu. Donji dio ide sudoper, štednjak, radna ploha i frižider.
Nisam se još odlučila za boju i iveral da li sjaj ili klasični, to bi molila Vašu pomoć i sugestiju. Jedino što znam da hoću novu kuhinju.
Trebat ću i majstora za prebacit vodu i plin na drugi zid, jer kuhinju stavljam na suprotnu stranu stare kuhinje.
A bilo bi posla i u hodniku ugradni ormar.
Nadam se nekoj ponudi te ugodnoj suradnji, srdačan pozdrav.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta


Trebam izrada kuhinje

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Opis radova ili usluga:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Izrada kuhinja, kupaonica i namještaja

 • Sužavanje gornjeg kuhinjskog elementa

  Sužavanje gornjeg kuhinjskog elementa sa 60 cm na 58.5 cm. Zagreb

 • Izrada kuhinje

  Trebam ponudu za izradu kuhinje. Vukovo Selo

 • Zamjena nape

  Trebam montažu kuhinjske Nape Faber, kuhinja je kupljena prošle godine, a napa je malo izgorila, pa je treba zamijeniti. Novu sam kupila, istu. Koliko bi koštala montaža Nape? Zagreb

 • Zamjena fronti na kuhinjskim elementima

  Zamjena fronti na kuhinjskim elementima i to na dva viseća elementa, sudoperu i izrada jednog elementa iznad indukcijske ploče. Napravila sam lani dva nova elementa pa bih htjela uskladiti cijelu kuhinju. Radi se o maloj kuhinji u apartmanu. Tribunj

 • Kuhinja po mjeri

  Trebam stolara za kuhinju po mjeri. Kuhinja bi se nalazila u potkrovlju i isla bi u slovo "L", dimenzije su 2,16 x 1,45. Vukovarsko-srijemska županija

 • Montaža kuhinje

  Trebala bih uslugu montaže kuhnije (duljina donjih i gornjih elemenata 210 cm), sa ugradnjom sudopera, ugradbene pećnice i ploče za kuhanje. Kaštel Novi

 • Izrada kuhinje po mjeri

  Trebam stolara za izradu kuhinje po mjeri. Rijeka

 • Izrada kuhinje, regala i ormara

  Namještanje stana bismo izvršavali u dvije faze. U prvoj fazi bismo napravili kuhinju, a po montaži kuhinje i naše isplate izvršenog posla pristupili bi drugoj fazi. U drugoj fazi bi uzeli mjeru za izradu ormara u hodniku, regala u dnevnom boravku i ormara u spavaćoj sobi. Po primitku ponude istu bismo proučili te obavijestili da li nam ista odgovara.
  U privitku se nalazi tlocrt stana i skica za kuhinjske elemente te bih zamolio za okvirnu cijenu izrade kuhinje. Želimo kuhinju od iverala od visokog sjaja u tirkiznoj boji gornje i donje elemente te max compact radnu ploču od 13 mm u boji bijelog mramora. Oko boja ćemo se točnije naknadno dogovoriti ukoliko dođete uzeti mjeru u stan. Želimo kuhinju od iverala u visokom sjaju.
  Nastavno ću iznijeti našu ideju za kuhinju.
  Donji elementi pod rednim brojem:
  1) Element širine 60 cm s jednom plitkom (gornja ladica) i dvije duboke ladice koje mogu podnijeti težak teret odnosno do 30 kg sa potpunim izvlačenjem.
  2) Element širine od 40 cm, a ostalo jednako kao pod brojem 1.
  3) Element od 60 cm u kojem bi bio ugrađen podpultni sudoper, a ispod bi bila ugrađena drobilica otpada.
  4 i 5) Kutni element s izvlačnim mehanizmom na dvije razine s običnim vratima.
  6) Element širine 60 cm u koji će biti ugrađena indukcijska ploča i ugradbena pećnica, a ispod pećnice plitka ladica.
  7) Blum space tower Legrabox pure s relingom ND 550, ŠK 600, svileno bijela s time da završava u istoj razini gdje završavaju gornji elementi.

  Gornji elementi:
  Gornji elementi imaju obična vrata sa blum soft close te prate donje element, a napominjem da bi iznad rednog broja 6 (donji element) bila ugrađena teleskopska napa koju je potrebno spojiti na dimnjak. Ispod gornjih elemenata od 1-5 želimo staviti rasvjetu koja bi osvjetljavala radnu ploču i sudoper. Da li spajate rasvjetu na struju?
  Zaključno:
  Želimo donje i gornje elemente sa soft close opcijom (blum okovi). Između donjih i gornjih elemenata želimo kaljeno staklo s printom po želji. Želimo ručice izrezane unutar fronti. Ukoliko nam ponuda bude odgovarala zamolio bih da me obavijestite da li odgovara da u vremenskom periodu od 10. do 20. rujna (nakon tehničkog pregleda stana) dođete do stana izvršiti izmjeru radi davanja konačne ponude?
  U stan bi se uselili krajem listopada / početkom studenoga pa bi nam odgovarala ugradnja kuhinje u tom vremenskom periodu.
  Koje načine plaćanja nudite? Zagreb

 • Kuhinjski elementi s ladicama

  Trebam 2 elementa, jedan za ugradbenu ploču s ispod ladicama i drugi malo povišeni za ugradbenu pećnicu isto dolje s ladicama. Zagreb

 • Kutna kuhinja po mjeri

  Trebam stolara za kuhinju po mjeri, kutna 3 x 3. Zagreb