Brzo do majstora

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Izvođenje građevinskih radova izrada vanjskih AB stepenica

Trebam ponudu za izvođenje građevinskih radova, izrada vanjskih AB stepenica, kao i ponudu za izvođenjem ostalih potrebnih radova a sve zbog toga kako bi ukinuli unutrašnju povezanost prizemlje / kat i to montažnim stubištem koje je vrlo jednostavno demontirati.
Nakon izrade vanjskih stepenica sa ogradom i nadstrešnicom iznad ulaza u stan na 1.katu, potrebno je napraviti rušenje postojećeg unutrašnjeg montažnog stubišta (željezna konstrukcija sa drvenim gazištima) te na istom mjestu zatvoriti horizontalni otvor tj. izvesti ab ploču kojom se zatvara komunikacija između prizemlja i 1 kata. Dimenzija ab ploče je 5 m x 1,2 m. Potrebno je na novoj ploči izraditi sve slojeve i na kraju izvesti na kompletnom 1. katu nove podove... Na dvorištu je potrebno napraviti novu ogradu i to ab zidom na temelju. Zid je dužine 10 metara i visine 2metra, debljine minimalno prihvatljive. Dakle AB ZID, 10m x 2m x 0,20... Postoji ideja u obitelji, jer parcela nije potpuno izgrađena, za izgradnjom male kuće na kraju dvorišta, gdje je sada garaža... Dimenzija te kućice bi bila 7,5x4, ali bi imala prizemlje i kat. Postoji veliki plan adaptacije naše kuće ali stubište je prvo i ne postoji ništa važnijeg u ovom trenutku... Unaprijed se zahvaljujem...

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: izvođenje građevinskih radova izrada vanjskih ab stepenica

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom