Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Keramičarski radovi Sisak

demontaža stare keramike, ravnanje podova i zidova, postava keramike, adaptacije kupaonica i slično

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (4 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Podovi i keramičarski radovi

 • Skidanje parketa, nivelacija i postava pločica

  Trebam ponudu za skidanje parketa, ravnanje, postavljanje pločica podnih. Sisak

 • Postavljanje keramičkih pločica

  Trebam ponudu za postavljanje keramičkih pločica u kuhinji 12 m2. Sisak

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Postava pločica, knaufa i zamjena dva prozora

  Tražim majstora za knauf te da isti postavlja pločice i vrši izmjenu dva manja prozora. Radi se o kupaonici i odvojenom wcu. Sadašnje stanje kupatila je u pločicama na iste bi išle rigips ploče s izolacijskom vunom (ako bi bilo potrebno). Naglašavam da variraju dimenzije, kupaona je dimenzije 3 x 3 te visina 2.5 m (možda minimalno variraju dimenzije). WC je dimenzije 1 x1 m svaki ima zaseban prozor, sadašnje dimenzije 0.80 x 0.80 te novi prozori bi bili manji. U kupaoni se trenutno nalazi kada koja se sklanja te dolazi tuš kabina. Sisak

Podovi i keramičarski radovi

 • Keramičarski radovi u kupaonici

  Treba mi keramičar za kupaonicu. Sisak

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Rekonstrukcija ulaza u zgradu i uređenje

  Trebam ponudu za rekonstrukciju ulaza u zgradu (vanjski i unutarnji dio) te uređenje jedne zajedničke prostorije. Radi se u 6 stepenica koje treba obložiti odgovarajućom protukliznom oblogom (najvjerovatnije paljenim kamenom ili granitom i to da gazišta budu iz jednog dijela). Zatim skidanje starih pločica sa poda u suterenu i postavljanje novih. U zajedničkoj prostoriji se podiže jedan dio poda (betoniranje), mjenjaju se podne i zidne pločice. Ukupno je oko 50 m2 pločica, što podnih što zidnih. Sisak

Podovi i keramičarski radovi

 • Lijepljenje vanjskih pločica

  Trebam majstora za zalijepiti 3 m2 vanjskih pločica na lođi. Ako je moguce ovaj tjedan do 25.8. Sisak

 • Parketar i keramičar

  Trebam preporuke / ponude za postavljanje pločica ca 20 m2. Trebam parketara za cca 40 m2. Imam stari hrastov parket izvađen (30 * 7.5 cm) koji nije bio lijepljen već slagan i lakiran. Znači treba mi netko tko će isti iskoristiti, poslagati, prebrusiti i prelakirati. Molim ponude majstora koji znaju što rade. Sisak

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Adaptacija tavana i postavljanje pločica

  Adaptacija tavana i postavljanje pločica na stepenicama. Sisak

 • Postavljanje knaufa i pločica

  Zanimaju me konkretne ponude za renovaciju. Postavljanje knaufa vanjski zidovi (s izolacijom) 42 m2 i jedan pregradni s boltom 5m2, pločice podne 6,5m2. Postavljanje knaufa na unutarnje zidove 15m2, pločice podne 10 m2.
  Kupaona: postavljanje knaufa i zidnih pločica 20 m2, podne pločice 5 m2.
  Wc: knauf i zidne pločice 18 m2, podne pločice 4 m2. Sisak

 • Adaptacija kuće

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće, kuhinja, dnevna soba, blagavaona, wc, kupaona, hodnik, sve skupa oko 60 m2. Na neke zidove bi postavili knauf, napravili pregradni zid od knaufa s kazetom za klizna vrata 2 m, pločice u kuhinju, kupaone i hodnik, zamijenili 4 sobnih vrata. Sisak