Brzo do majstora

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Podizanje krovišta i izrada vanjskih stepenica

Objekt je sada u fazi legalizacije - dakle snimak stanja te potom ide novi glavni arhitektonski projekt. Željela bih znati koliko bi iznosio dio radova koji bi se odnosio na slijedeće (pogledati u prilogu PDF sa slikama - naročito vidljivo na slici gdje se nalazi žuta strelica):
Temelji su povišeni pa se ulaz u kuću nalazi na visini od nekih 40 cm od zemlje. Sam ulaz ima neku nadstrešnicu u obliku betonske ploče koja se oslanja na dva metalna stupa. Interesira me koliko bi došlo produženje podesta, time da se na njega sagrade stepenice (U stepenište) za gornju etažu te podizanje krovišta da bi se dobio ulaz na gornju etažu. Krov je ionako potrebno dignuti, presložiti i neke grede zamijeniti, te ga izolirati. Stepenište koje bi tako nastalo za spoj s gornjom etažom bi trebalo ujedno i zatvoriti. U prilogu i drugi PDF na kojem je orjentaciono prikazano ono što me interesira.

Lokacija: Mostari

Zagrebačka županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: podizanje krovišta i izrada vanjskih stepenica

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom