Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

Gradnja, grubi radovi - postavljanje hidroizolacija

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Gradnja, grubi radovi

 • Građevinski radovi sanacije ravnog krova

  Trebam ponudu za građevinske radove sanacije ravnog krova zgrade od cca 150 m2. Na krovu se nalaze devet odušnika, dvije rupe za izlijev vode sa krova i 4 dimnjaka. Trebala bi zamjena kompletnog krova sa limarijom. Molio bih da dođete na izvid radi izrade boljeg troškovnika i kalkulacija radova. Ponude se skupljaju od 28.9 do 2.10. Zagreb

Podovi i keramičarski radovi

 • Adaptacija balkona

  Trebam ponudu za adaptaciju balkona. Zagreb

Gradnja, grubi radovi

 • Odvodnja oborinskih voda s krovne tease

  Trebam odvodnju oborinskih voda s krovne tease na obiteljskoj kući. radovi: Dobava i montaža niskošumne kanalizacijske cijevi Geberit ili Stilla – fi 75 mm • Bušenje 1 rupe u krovnoj terasi – fi 75 mm • Bušenje 1 rupe u zidu – fi 75 mm. Materijal: • niskošumne kanalizacijske cijevi Geberit ili Stilla – fi 75 mm • dužina cijevi fi 75 mm – cca 5 m • koljeno fi 75 mm – 1 – 2 kom • obujmice za cijev – 3 - 4 kom. Početak radova odmah. Zagreb

 • Cijenu iskopa i betoniranja temeljne ploče s hidroizolacijom

  Radi ocjene ukupne investicije, molim za okvirnu cijenu iskopa i betoniranja temeljne ploče s hidroizolacijom. Nemam još statički preračun pa vas molim za cca cijenu nekakve standardne debljine željezne armature s grubom inštalacijom elektrike, kanalizacije i vode u beton ploči.
  Za sada molim okvirnu cijenu samo za gore opisano. Objekat će biti laki-montažni a kasnije će doć i uređenje okoline sa cca 120 m2 polaganja betonski ploča ( pralne plošče na slovenskom jeziku ) sa betonskim rubnicima i utvrđivanjem agregata za postavljanje tih ploča. U drugoj fazi ( možda i u prvoj, zavisno od ukupne vrijednosti investicije) iskop i betoniranje ukopanog bazena 4 x 8 m.
  Početak radova oko ožujka. Ližnjan

 • Drenaža i hidroizolacija vanjskih zidova

  Trebam ponudu za hidroizolacije vanjskih zidova koji se vide na priloženim slikama i zatim uz te zidove treba odraditi i drenažu. To je djelomično ukopana garaža, visina prostora je nekih 255 cm, a kako se vidi iz slika zidovi nisu skroz ukopani.
  Zasad me informativno zanima koliko bi iznosio takav posao, ruke sa materijalom i samo ruke (sa alatom naravno) bez materijala. Prepuštovec

 • Čišćenje i krpanje gusterne

  Ulaskom u gusternu smo primjetili na 2 mjesta ulazak koprenastih žilica vjerovatno od smokve i pružanje istih do vode koje ima trenutno oko 1 metar. Ukratko trebalo bi zakrpati te dvije male rupice i oprati i očistiti gusternu. Reljići

 • Završetak kuće i uređenje za useljenje

  Vlasnik sam kuće koja je u srednjem roh-bau stanju. Zatvorena je no nema fasade te su unutra goli zidovi. Napravljeno je idejno rješenje s nacrtima (idejno, ne izvedbeno).
  Potrebna mi je firma koja je u stanju samostalno dovesti kuću u useljivo stanje prema idejnom projektu. To uključuje ali nije limitirano sa: postavljanje fasade, drenažni opkop oko kuće, postavljanje izolacije krova, unutarnji knauf, struja / voda / plin (djelomično izvedeno), kanalizacija, grijanje, izrada i postavljanje namještaja po mjeri, rasvjetnih tijela, električnih prekidača, postavljanje podnih obloga. Sesvete

 • Građevinski radovi sanacije terase

  Trebam ponudu za građevinske radove sanacije terase. Polunatkrivena terasa, cca 14 m2. Komplet sanacija podnog dijela, skidanje starih pločica, mjenjanje odvodnog sifona (priključak na vertikalu odvoda) i stavljanje hidroizolacije. Odvoz šute i stavljanje novih pločica. Riječ je o manjoj stambenoj zgradi (3 kata). Zagreb

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Sanaciju terase balkona

  Tražim ozbiljnog majstora za sanaciju terase / balkona, potrebno je razbijanje i odvoz, nova hidroizolacija, postavljanje nove vanjske keramike i 2 nova slivnika te krpanje fasade na mjestima do kojih se hidrozolacija navukla.
  Hidorizolater - keramičar:
  Izlazi salitra iz fuga pločica, problem startni oko slivnika u žljeb - ocito je krivo instaliran i podvlači se voda ispod. Također iz unutarnje strane na zidu kod stolarije se pojavljuje vlaga, problem hidroizolacije negdje. Radi se o većoj terasi od cca. 22 m2 i manjoj terasi od cca.10 m2 na zadnjem 6. katu. Zgrada stara 11 godina, ima lift i parking. Detalje fotografije šaljem onome tko može odmah reagirati i odraditi posao radi nadolazećih kiša - samo ozbiljne molim.
  Napomena: Stručni iskustveni rad i kvalitetan materijal. Garancija radova. Što prije dogovor i početak, već od 15.09. stan je već iznutra zaštićen kartonima. Također susjedi ispod mene traže majstora za riješenje problema koji je i kod njih. Zagreb

 • Hidroizolacija podrumskog stana

  Trebam majstora za hidroizolaciju podrumskog stana cca 35 m2. Zagreb