Brzo do majstora

Slični upiti

Adaptacije i radovi u interijeru

Adaptacije i radovi u interijeru

soboslikarski radovi, knauf, spušteni stropovi, gletanje, ličenje, montaža i izrada kamina

Preslagivanje i preinake kaljeve peći

U toku adaptacije u stanu trebala bi presložiti kaljavu peć. U stanu imam etažno plinsko grijanje, ali kaljavu peć koristim u prelaznom razdoblju i u vrijeme zimskih blagdana.
Prilikom preslagivanja željela bih, ukoliko je moguće, napraviti neke preinake. Željela bih ugraditi staklena vrata i staklo na ložištu. Ako je moguće pomaknuti samu peć i predvidjeti prostor za odlaganje drva za ogrjev.
Dakle obzirom na mogućnosti molila bih ponude:
Varijanta 1: Preslagivanje peći sa ugradnjom novih staklenih vrata na mjesto postojećih i novom rešetkom ložišta
Varijanta 2: Preslagivanje peći sa ugradnjom staklenih vrata, staklom na ložištu i novom rešetkom ložišta
Varijanta 3: Preslagivanje peći sa izradom postolja za pomak peći da se dobije prostor za ogrjev, ugradnjom staklenih vrata, stakla na ložištu i novom rešetkom ložišta.
U privitku su slike postojeće peći (veličina 86 x 44 x 159 cm) skicu postojećeg stanja i skice željenih varijanti 2 i 3. Radove bi izvodila u kolovozu ove godine.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: preslagivanje i preinake kaljeve peći

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom