Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Slični upiti

Unutarnja i vanjska stolarija

Unutarnja i vanjska stolarija

izmjere, dobava i ugradnja prozora i vrata

Prozori i vrata

Trebam ponudu za prozore i vrata. U tijeku smo izgradnje vikend kuće. Željeli bi smo zadržati starinski izgled objekta no istodobno bismo željeli bolju efikasnost te olakšati održavanje stoga je naš izbor PVC stolarija u imitaciji drva. Željeli bismo da je bojom i stilom PVC stolarija na gornjim etažama što sličnija drvenoj sa podrumske etaže pa vam zato u prilogu šaljemo slike postojeće stolarije podrumske etaže.
Šaljemo vanjske mjere otvora za prozore tako da Vas molimo da u obzir prilikom određivanja konačnih veličina prozora i vrata uzmete u obzir i višak prostora potreban za montažu i ispunu pur pjenom.
- 121 visina, 94 cm širina – 8 kom
- 63 x 63 (kupaonski prozor) - 1 kom
- 152 visina x 88 širina – 1 kom
- 152 visina x 83 širina – 1 kom

Osim navedenih prozora uobičajenih dimenzija potrebna nam je i staklena stijena nestardardnih dimenzija za koju prilažemo fotografiju sa skiciranim mjerama, te opisom. Radi se o stijeni širine 414 cm i visine do sljemena 320 cm, no zbog lakšeg sporazumijevanja na sliku trenutnog stanja docrtali smo stvarne mjere. Konačne stvarne mjere prije početka izrade bit će svakako potrebno uzeti još jednom precizno na lokaciji.
Nadalje, trebaju nam ukupno šest standardnih sobnih vrata regularnih dimenzija (90 cm) te drveni okviri i štokovi po mjeri za masivna hrastova vrata koja već imamo. Ulazna vrata koja već imamo su dimenzija 205 x 100 a vanjske mjere su 260 x 125. Razliku iznad ulaznih vrata trebalo bi popuniti staklenim svjetlarnikom.

Lokacija: Bednja

Varaždinska županija

kontaktni podaci klijenta


Trebam prozori i vrata

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Opis radova ili usluga:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Unutarnja i vanjska stolarija

 • Aluminijska ili PVC ulazna vrata

  Trebam ponudu za aluminijska ili PVC ulazna vrata 1060 x 2030. Konavle

 • PVC stolarija

  Trebam ponudu za PVC stolariju, radi se o 2 prozora s roletama dimenzije 120 * 120 s roletama I 1 prozor bez roleta 120 * 70, molim ponudu. Gornja Rijeka

 • PVC stolarija s roletama, komarnicima, dostavom i montažom

  Trebam ponudu za PVC stolariju, sa roletama, komarnicima, dostavom, montažom i odvozom starih. Molim u ponudu napišite specifikacije proizvoda te konačnu cijenu:
  - balkonska vrata visina 277,5, širina 166 dvokrilna
  - prozor 200 x 105 dvokrilni
  - prozor 200 x 113 dvokrilni Rijeka

 • PVC prozori s roletama i komarnicima

  Trebam ponudu za PVC prozore s roletnama i komarnicima: prozor 150 * 137; prozor 100 * 137; prozor 100 * 87. Kuhinjski prozor s roletom 90 * 47; balkonska vrata 70 * 210; ulazna vrata 90 * 205. Karlobag

 • Izrada i ugradnja PVC roleta

  Trebam izradu i ugradnju PVC roleta na postojeće, 2 PVC dvodijelne stijene dim 300 × 220 i 305 × 220. Zanima me cijena s PDV i način plaćanja. Velika Buna

 • PVC prozor s ugradnjom

  Trebam PVC prozor sa tri krila dimenzije Š 212 V 105 cm s ugradnjom. Belovar

 • PVC prozor

  Trebam ponudu za ugradnju PVC stolarije. Koliko košta prozor 140 x 120? Mrzlo Polje

 • Trokrilna balkonska vrata

  Molim ponudu za trokrilna balkonska vrata dimenzija š 330 cm v 250 cm s toplinskom low e izolacijom 1,1 ili manjom, zvučna nije bitna. Zagreb

 • Ugradnja PVC stolarije

  Trebam ponudu za ugradnju PVC stolarije. Velika Gorica

 • Postavljanje PVC prozora

  Trebali bi postavljanje PVC prozora, jedan manji prozor za kupaonu i tri srednja s time da bi sa ta tri srednja htjeli nešto jeftino a da nisu rolete ili mogu bit rolete ako je povoljno. Zanima me neka okvirna cijena sva 4 prozora taj mali da je 60 × 60 a ova tri svaki 100 × 100. Zagreb