Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Trebate majstora?

MojMajstor®

PVC stolarija Split

demontaža stare stolarije, izmjere, montaža PVC stolarije, odvoz stare stolarije, rolete, komarnici, PVC profili i ostalo

Poštovanje,
jednostavno i potpuno besplatno, sa samo jednim klikom te bez dodatne gnjavaže za Vas ćemo pronaći kvalitetne i provjerene majstore.


Molimo Vas odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti odgovarajućim majstorima, izvođačima, instalaterima, električarima, proizvođačima stolarije, projektnim uredima i ostalima. Web servis mojmajstor® je dio najveće hrvatske burze građevinskih i obrtničkih radova.

Opis radova ili usluga koje trebate:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (3 glas(a)/ova)

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Nekoliko zadnjih upita:

Unutarnja i vanjska stolarija

 • Izmjena brtvila na PVC vratima

  Trebam izmjenu brtvila na PVC vratima. Split

 • Popravak rolete i podešavanje PVC vrata

  Roleta "zaglavila" na polovici visine duplog vrata - prozora. To su stare rolete plastične. Tebalo bi mi malo podignut i nova balkonska vrata, jednokrilna PVC. Split

 • PVC harmo vrata ostakljena

  Trebam ponudu za harmo vrata ostakljena s PVC staklom dimenzija 257 cm visine i 140 cm širine. Trebam i montažu te kolika je cijena? Hvala na odgovorima. Split

 • Zatvaranje balkona

  Planiram zatvoriti balkon na 4. katu zgrade, površine cca 10,5 m2. Cilj mi je da se u što većoj mjeri izolira buka (na glavnoj sam cesti).
  Na zapadnoj sam strani gdje sunce tuče cijeli dan, priko ljeta je nepodnošljivo pa mi je naravno cilj da su stakla takva da odbijaju svijetlost.
  Pored alustolarije koja pokriva vanjski dio balkona, zamjenio bi dva unutarnja stakla s pvc prozorima. Split

 • PVC stolarija

  Trebam ponudu za PVC stolariju, u prilogu je troškovnik. Split

 • Dobava i montaža PVC stolarije

  Trebam ponudu za dobavu i montažu PVC stoalrije. U prilogu dostavljam troškovnike i nacrte. Split

 • PVC stolarija

  PVC stolarija, dimenzije zidarskog otvora su 350 x 250 visina, zatvara se pomoćna vrtna kuća. Želio bih ili kliznu stjenku ili nešto kao balkonska vrata, samo da se što veća preostala dužina moze otvoriti po potrebi. Split

 • Izrada PVC stolarije

  Trebam povoljnu i kvalitetnu ponudu za izradu PVC stolarije bijele boje i to kako slijedi:
  1. Prozor dim. 64 x 120 cm + grilja
  2. Vrata 58 x 205 cm (staklo do polovine) + grilja
  3. Prozor 120 x 120 cm dvokrilni + grilje
  4. Vrata ukupne dimenzije 120 x 210 cm dvokrilna (do polovine staklo) + grilje
  5. Prozor 40 x 120 cm, bez grilja Split

 • Demontaža stare i montaža nove PVC stolarije

  Trebam ponudu za PVC stolariju. Moja stara drvena stolarija u dnevnom boravku i kuhinji je pri kraju i krenio sam u potragu za najboljom ponudom. Tražim firmu na podrucju splitsko dalmatinske županije koja će stare drvene prozore i balkonska vrata zamjeniti sa novim. Imam sve nacrte i skice pa ih mogu polsati mailom.
  Tražim firmu koja će odradit skidanje i deponiranje stare stolarije, postavljanje nove, zatvorit sve građevinske radove, zatvorit špale i postaviti kamene klupice na prozore. Tražim ponudu koja će me oborit s nogu - plaćam gotovinom. Split

 • Zatvaranje lođe

  Trebam ponudu za zatvaranje lođe čiji je otvor dimenzija ŠxV = 330cm x 160cm. Toplinska izolacija mi nije bitna nego mi je bitno da bude izdržljivo s obzirom da je lođa na udaru bure.
  Želja mi je da mogu lođu često rastvoriti što je moguće više a u obzir dolaze ili rolete ili prozori.
  Najviše bi mi odgovaralo sa dvije rolete, ili sa tri klizna prozora koji se svi mogu složiti u jednu stranu, ali ne znam koliko je to pametno s obzirom na izloženost buri.
  Molim Vas za prijedloge i ponude. Split