Brzo do majstora

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Rušenje i gradnja obiteljske kuće

Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće na parceli ukupne površine 145m2. U privitku šaljem i fotografije eksterijera radi lakše vizualizacije sadašnjeg stanja.
Količina kvadrata koju bih želio izgraditi ovisi naravno o ponudi cijene/m2, ali plan je da to bude objekt sa prizemnim dijelom i gornjom etažom, te prostorom potkrovlja, a želja mi je napraviti garažu iznad koje bi onda bio dio stambenog prostora radi iskorištenja zadanog prostora na parceli.
Dimenzije parcele: 18m(duljina uz ulicu) X 8m(dubina).

Sadašnje stanje jest:
1) Kuća (izgrađena 60-ih godina) ukupne površine 72m2, koju je potebno prvo srušiti kako bi se mogla izgraditi nova kuća. Papiri su uredni (vlasnički list, katastarski plan, itd., dozvoljena gradnja itd..)
2) Okućnica - 73m2

Opis situacije:
Sadašnji objekt je dijelom "spojen" sa susjednom kućom sa lijeve bočne strane odnosno "ljube" se dva zida, moje te susjedove kuće, također južni zid od garaže je "priljubljen" uz zid susjdovog objekta, a ostatak je samostojeći objekt (recimo da je omjer samostojećeg i nesamostojećeg dijela objekta 40 - 60 u korist samostojećeg dijela). Navodim ove informacije jer je to jako bitno u planiranju rušenja radi sigurnosti okolnog objekta.

Molba za ponudu:
Molim vas ozbiljne ponude na mail po sistemu "ključ u ruke" dakle sa svim uključenim troškovima rušenja, ishođenja projektne dokumentacije za rješenje o uvjetima gradnje, zatim samu izgradnju i finalno uređenje.
Ukoliko je potrebno, možemo se dogovoriti i za pregled uživo objekta (vikendom) ako je potrebno radi dodatnih informacija.
Molim da me se kontaktira putem e-mail-a a na telefon sam dostupan u kasno popodnevnim satima (18-20h).

Lokacija: Novi Zagreb

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: rušenje i gradnja obiteljske kuće

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom