Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Rušenje objekta

Trebam ponudu za radove demontaže i rušenja za početak u lipnju:
1. Plombiranje vodovodnih instalacija i priprema gradilišnog rada. Potrebno je kontaktirati nadležnu službu gradskog vodovoda. U stavku je uključena postava slavine potrebne za gradilišni rad.
2. Plombiranje instalacije električne energije i prilagodba priključnog mjesta za potrebe gradilišta. Potrebno je kontaktirati nadležnu službu HEP-a.
3. Pražnjenje sustava centralnog grijanja.
4. Rušenje postojećih stabala (2 kom) promjera debla do 25 cm i strojno vađenje pripadajućih panjeva. U stavku uključen sav horizontalni i vertikalni transport te odvoz na najbližu gradsku planirku.
5. Kombinirano ručno i strojno rušenje POMOĆNOG OBJEKTA dim. 3,55 m x 5,7 m, katnosti prizemlje. Objekt je ugrađen na JI kutu parcele i prislonjen na susjedne pomoćne objekte. Zgrada je zidana blok opekom d= 20 cm, žbukana sa 1-strešnim roženičkim krovom malog nagiba sa pokrovom od valovitog lima. Stavka uključuje i demontažu limarskih elemenata, čn dvokrilnih garažnih vrata i drvnog prozora. Potrebno je sve pažljivo srušiti uz zalijevanje vodom (osiguranje od prašine) te porušiti i postojeće trakaste temelje i podnu ploču objekta. Okvirni volumen šute je cca. 15 m3. U stavku uključen sav horizontalni i vertikalni transport te odvoz sve šute na najbližu gradsku planirku.
6. Kombinirano strojno i ručno rušenje prizemnog dijela gl. zgrade na JZ uglu parcele dim. 2,9 m x 6,8 m koji je također prislonjen na susjedne pomoćne objekte katnosti prizemlje. Zgrada je zidana opečnim elementima d=25 cm, žbukana sa 1-strešnim roženičkim krovom malog nagiba sa pokrovom od valovitih salonit ploča. Stavka uključuje pažljivu ručnu demontažu salonitnih cijevi koje se moraju odmah po demontaži propisno skladištiti i odvesti na odgovarajući deponij za opasni otpad. Potrebno je sve pažljivo srušiti uz zalijevanje vodom te porušiti i trakaste temelje kao i podnu ploču. Okvirni volumen šute je cca. 11 m3. U stavku uključen sav horizontalni i vertikalni transport te odvoz sve šute na najbližu gradsku planirku.
7. Rušenje postojeće ulične ograde visine cca. 120 cm koja se sastoji od betonskih stupova dim. 25/25/120 cm te ispune od čn ograde. U stavku uključen sav horizontalni i vertikalni transport te odvoz na najbližu gradsku planirku.
8. Demontaža post.sanitarnih uređaja (6 kom) i odvoz istih na gradsku planirku.
9. Demontaža i rezanje postojećih unutarnjih vrata (28 m2) sa drvenim dovratnicima i drvenih krila različitih dimenzija. U stavku uključen odvoz građevinskog otpada na najbližu gradsku deponiju. Obračun se vrši po površini (građevinska širina i visina) postojećih unutarnjih vrata.
10. Demontaža i rezanje postojećih vanjskih vrata i prozora (38 m2) sa drvenim dovratnicima i drvenih krila različitih dimenzija. U stavku uključen odvoz građevinskog otpada na najbližu gradsku deponiju. Obračun se vrši po površini (građevinska širina i visina) postojećih vrata i prozora.
11. Demontaža svih limarskih elemenata oborinske odvodnje (50 m2) i odvoz iste na najbližu gradsku planirku.
12. Kombinirano ručno i strojno rušenje GLAVNOG OBJEKTA - POLUUGRAĐENE STAMBENE GRAĐEVINE dim. 9,0 m x 9,75 m, katnosti podrum (samo djelomično; udaljen od susjeda), prizemlje, kat i potkrovlje, sa manjim dijelom dim. 4,55 m x 4,3 m iste katnosti. Objekt je poluugrađen na zapadnoj granici parcele i prislonjen na susjednu stambenu građevinu katnosti prizemlje i kat (sa tavanom). Zgrada je zidana blok opekom d = 25 i 30 cm, žbukana sa 2-strešnim roženičkim krovom nagiba 24º sa pokrovom od glinenog crijepa. Potrebno je sve pažljivo srušiti uz zalijevanje vodom (osiguranje od prašine) te porušiti i postojeće trakaste temelje i podnu ploču objekta. Okvirni volumen šute je cca. 260 m3. U stavku uključen sav horizontalni i vertikalni transport te odvoz sve šute na najbližu gradsku planirku.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta


Trebam rušenje objekta

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Opis radova ili usluga:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Gradnja, grubi radovi

 • Odvoz šute na deponij

  Trebam odvoz šute na deponij. Grobnik

 • Izrada novog krova na zgradi

  Trebam ponudu za novi krov na zgradi. Krov je veličine 300 m2. Zgrada je iz 1906. godine, a trenutno ima azbestni salonit. Stanari su se usuglasili da bi stavili ili Cunial ili Bramac Monocoppo ovisno što odobre konzervatori.
  Osim novog krova potrebno je još i skidanje trenutnog pokrova, skidanje trulih dasaka i greda, limarska obrada bočnih strana. Lovran

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Adaptacija špajze

  Tražim majstora/e za adaptaciju špajza veličine 3 kvadratna metra. Stan se nalazi na trećem katu i postoji parking ispred zgrade. Mogućnost plaćanja preko R1 računa je dobro došla Popis potrebnih radova:
  - rušenje zida
  - demontaža starih drvenih vrata
  - zidanje na mjestu demontiranih vrata
  - odvoz otpada i šute
  - skidanje malog radijatora
  - gletanje pukotina i ličenje (1 ruka)
  - postavljanje električne utičnice
  - pripremanje odvoda za spajanje perilice za posuđe. Zagreb

Gradnja, grubi radovi

 • Rekonstrukcija pokrova i sanacija dimnjaka

  Rekonstrukcija krovišta na postojećem objektu. Demontaža pokrova i odvoz 187 m2. Postavljanje na isti sa pokrovom od crijepa. Dodatak letve, folija i daska saniranje 2 dimnjaka. Izmjena trulih rogova oko 1 m3. Žljebovi oko 35 m. Velika Pisanica

 • Sanacija mansarde

  Krovopokrivački radovi, kompletna sanacija, mansarda, potrebna skela. Zagreb

 • Renovacija stare kuće

  Trebamo majstora građevinca / zidara za pomoć kod renovacije stare kuće / stana. Od rušenja i zidanja zidova do finih završnih radova i sanacije ispucalih zidova, stropova. Rijeka

 • Odvoz šute na deponij

  Trebam odvoz šute na deponij, stan veličine 60 m2, ruše se 3 zida dimenzija v: 4 m š: 2 m i stari parket. Zagreb

 • Kompletna sanacija krova na zgradi

  Kompletna sanacija krova na zgradi iznad mog stana o mom trošku. Limarija, kupe, betonski radovi, skela. Zadar

 • Sanacija vlage i obnova kuće

  Kupili smo vikend kuću starije gradnje prije 68. godine. Objekt nema hidroizolaciju, a oborinske vode su napravile svoje. Vlaga je prodrla na sve strane.
  Objekt se sastoji od – prizemlja – podrumskog dijela, prva etaža i druga etaža u potkrovlju. Objekt je veličine 4,6 x 8 metara. Na zadnjoj fotografiji br. 2982 vidi se podrumska prostorija u kojoj je otpala žbuka sa stropa. Vide se ulošci i gredice. Na prvoj etaži soba (zelene boje) isto tako na stropu otpala žbuka. Ulaz u objekt podovi puni vlage, na stropu crna plijesan od vlage. Želimo znati koje su sve radnje potrebne da se ova situacija sanira, da se objekt zaštiti od vlage, da smo sigurni u statiku objekta, kako ne bi došlo do urušavanja.
  Plan je izraditi septičku jamu, odvodnju oborinskih voda, uz objekt dodati drvenu terasu bočno s desne strane i iza objekta, od cca. 2,5 - 3 metra i sve staviti pod jedan krov. Objekt ima potvrdu Katastra da je građen prije 68. godine i potvrđuje veličinu od 14 m2. Dakle, bio je nadograđivan i širen, ali za to nema potrebnih dozvola niti legalizacije.
  Molimo savjet što poduzeti i koliko će koštati ova investicija. Molim odgovore putem e-maila. Varaždin Breg

 • Rušenje i gradnju objekta prema troškovniku

  Trebam ponudu za rušenje i gradnju objekta prema priloženom troškovniku. Zadar