Brzo do majstora u Vašoj blizini

Ne gubite vrijeme okolo,
ovdje ćete naći sve majstore!

Slični upiti

Usluge prijevoza

Usluge prijevoza

prijevoz robe, specijalni tereti, selidbe

Selidba

Trebam ponudu i cijenu za sljedeću selidbu, okvirno vrijeme: početak prosinca.
Trnava: 1.kat. - normalan prilaz ulazu manje zgrade Ravnice: 4.kat, lift - prilaz s dvorišne strane zgrade skroz do ulaza.
Prevozit ćemo klasične komade namještaja četveročlane obitelji i kuhinjske aparate (frižider, pećnica, suđerica) te perilica rublja manjih dimenzija. Ako Vam treba popis namještaja, javite, pa ćemo poslati. Uglavnom skoro sve se da rastaviti. Par komada su većih dimenzija što možda ne bi stalo u lift.
Ostalo je sve u Ikea kutijama, dječjim kutijama za igračke te roba u vrećama.
Nama je potreban i logistički savjet kako točno, kojim redoslijedom to izvršiti s obzirom da imamo 2 mlađa školaraca te stiže beba krajem godine. Kada krenemo, potrebno je da se to sve izvrši u 1, maksimalno 2 dana.
Također nam je važno da je prijevoznik donekle fleksibilan za neki datum početkom prosinca. Trenutno su u novom stanu još radovi, te kada budu gotovi zidovi i podovi, znat ćemo točnije. Trenutno računamo onaj tjedan između 3-10.12.
Još molim da navedite, da li vršite rastavljanje pa sastavljanje namještaja. Najviše bi nam to pomoglo oko kreveta, da krajem dana bar imamo to spremno. Od ostalog namještaja mislim da će se samo jedan ormar rastavljati u dijelove. Hvala i lp.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

kontaktni podaci klijenta


Trebam selidba

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Opis radova ili usluga:

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Lokacija radova ili usluga:

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Vaše ime i prezime:

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Email:

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Usluge prijevoza

 • Prijevoz dva dvokrilna ormara i jednog kreveta

  Trebam prijevoz dva dvokrilna ormara i jednog kreveta. Namještaj se nalazi na 5 katu bez lifta, a treba ga prenjeti na 3 kat. Molim ponude na mail. Molim ponude za isto ukoliko se odlučim isto prevesti na otpad. Split

 • Transport kontejnera

  Trebam ponudu za transport kontejnera. Rijeka

 • Prijevoz broda

  Tražim prijevoz broda. Dimenzije broda: dužina 8,88 m, širina 2,99 m, težina 3.100 kg s dva vanbrodska motora. Sukošan

 • Selidba dvosobne kuće

  Trebam selidbu dvosobne kuće od točke A do točke B razdaljina 1 km. Podrazumijeva se da trebam utovar, istovar i prijevoz. Požega

 • Preseljenje namještaja

  Trebam premještaj 3 spavaće sobe sa kata u prizemlje -ormari, komode, kauči. Hitno. Pula

 • Premještaj i prijevoz na odlagalište

  Trebam uslugu prijevoza na odlagalište: trosjed, dvosjed i fotelja (visoko prizemlje), dvije fotelje (podrum), dvosjed (vani) te premještaj dvije fotelje i dvosjeda iz podruma u visoko prizemlje. Zadarska županija

 • Kombi prijevoz

  Potreban mi je kombi prijevoz. Stara Subocka

 • Selidba namještaja

  Trebam uslugu selidbe. Trebala bi prenijeti jedan manji kutni ugao, jedan krevet 140 × 200, dva kreveta 90 × 200 te nazad jednu perilicu rublja, jedan cipelar, policu i tri kreveta 90 × 200. Što se tiče utovara i istovara možemo sami to obaviti ali nam je potrban kombi prijevoz. Dubrovnik

 • Nošenje trosjeda i dvosjeda

  Nošenje trosjeda i dvosjeda na treći kat. Zagreb

 • Usluge selidbe

  Trebam uslugu selidbe, namjestaj, može kombi, potreban samo vozač. Virovitica - Koprivnica - Suhopolje