Brzo do majstora

Slični upiti

Instalaterski radovi

Instalaterski radovi

struja, voda, odvodnja, plin, grijanje, klimatizacija...

Ugradnja novog grijanja u stambeni objekt

Potrebna ugradnja novog grijanja u stambeni objekt. Radi se o obiteljskoj kući no prilikom potresa 60% cijevi i postojeće instalacije centralnog grijanja na drva je eksplodiralo pod pritiskom (cijevi). Novi sustav izvodio bi se u kombinaciji dizalica topline i zidnih ventilokonvektora u prizemlju objekta i klasičnih radijatora (postojećih) na katu objekta. Sustav bi trebao sadržavati regulaciju topline tipa Vaillant sensocomfort ili jednakovrijedno za svaki kat zasebno. Na katu objekta s obzirom da grijanje ostaje putem radijatora i pritom nema nikakve funkcije hlađenja kao u prizemlju, ugrađivala bi se klima. Svaka etaža ima cca 100 m2. Interesira me i ugradnja sustava solarnih paketa na kosi krov kako bi se umanjio trošak potrošnje energije dizalice topline i ventilokonvektora uključivo i jeftinija opskrba PTV-a. Ukoliko imate kakvih prijedloga slobodno predložite. Tražim isključivo informativne ponude s obzirom da bi se radovi izvodili tek na proljeće.

Lokacija: Petrinja

Sisačko-moslavačka županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: ugradnja novog grijanja u stambeni objekt

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom