Brzo do majstora

Slični upiti

Projekti i dokumentacija

Projekti i dokumentacija

projektna dokumentacija za građenje ili adaptacije, troškovnici, legalizacija, energetski certifikati

Usluge statičara

Trebam usluge statičara. Stambena dvokatnica izgrađena 1960 g. Prizemlje, kameni zidovi, stropovi mont armirane gredice, katovi od blokova opeke. U prizemlju 2013 g renovirana kupatilo, nova instalacija, novi betonski podovi, jer je prvobitna kanalizacijske horizontalna mreža u podu dotrajala. Par mjeseci nakon adaptacije kupatila nabubrila je i ispucala keramička gres pločica kod spoja vodovodne instalacije sa vodokotlićem. Pločica je nabubrila tako da je pomalo tipku za puštanje vode na vodokotlić. Pomislila sam da pušta na spoju cijevi u zidu i da zbog vlage puca i bubri pločica.
Polako godinama popucale, rascvjetale su se pločice kod svih priključaka sanitarija na vodu. Pločice su nabubrene, čuje se da su od stupile od zide. Zvonko odzvanjaju pri kucaju na njih. Ostale pločice koje nisu popucale zalijepljene su i ton je tupi. I zadnje pločica uz pod, nisu popucale, ali se osjeti kucanje na njih da su od stupile od podloge. To pucanje je na potezu od 3 m dužne, samo na pločicama gdje je dovod vode i odvod iz bidea. Na drugom katu u kupatilu iznad ovog kupatila pukla je keramična tuš kada na suprotnim rubnim stranama, najprije strana uz vanjski zid, zidne pločice se naslanjaju na kadu. Ta tuš kada je na suprotnom zidu od zida sa instalacijama u prizemlju. U prizemnom kupatilu na zidovima gdje nema vodovodne instalacije pločice su ispravne. Pločice moram zamijeniti, ali bih željela otkloniti uzrok. Molim za stručni savjet i mišljenje.

Lokacija: Pula

Istarska županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: usluge statičara

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom