Brzo do majstora

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Zamjena crijepa, hidroizolacije i građe

Zamjena postojećeg crijepa tip Mediteran, uz eventualnu zamjenu hidroizolacije i postojećih drvenih letvica na betonskom krovu obiteljske kuće, dimenzije 9,5 m x 4,53 m, kosina 16 stupnjeva. Svaki postojeći crijep je zakovan da ga ne odnese bura (nisam siguran je su li čelični ili bakreni čavli). Crijep je još uvijek postojan, ali je postavljen prije 33 godine, pa nisam siguran hoće li izdržati montažu nosača za postavljanje solarnih panela, što bi pokušali izvesti koordinirano sa stručnjacima tvrtke koja će postavljati solarnu elektranu na tom južnom dijelu krovišta. Možda će biti potrebno zamijeniti i sljeme kuće u dužini od 9,5 metra.
Potrebno je izvršiti skidanje starog crijepa (koji je još uvijek postojan) i postavljanje novog radi toga da se krovište pripremi za postavljanje nosača za solarne panele i to bi trebalo koordinirano izvesti (istovremene) prilikom izgradnje solarne elektrane.
Za sve poslove trebali bi osobno dogovoriti sa mnom.

Lokacija: Mandre

Zadarska županija

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu: zamjena crijepa, hidroizolacije i građe

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom